Roma nære to nye signeringer

Først skulle Itube til Juventus, men så signerte han for Roma. Cagliaris midtstopper Davide Astori skulle til Lazio, men nå kan også han måtte foreta en liten kursendring. Cagliari skal ha bestemt seg for å låne stopperen til Roma i én sesong, men en utkjøpsklausul på €6 millioner, lånet skal koste €2 millioner. Om ikke det permanente kjøpet er tvunget i kontrakten, vil Roma uansett kjøpe ham etter endt sesong.

Lazios sportsdirektør Igli Tare er ikke videre fornøyd med utviklingen etter at han trodde han hadde sikret seg Astori for €5+€1 million: «Vi hadde en avtale med Astori og Cagliari. Så ringer en forvirret Astori meg fordi han hørte at vi hadde mistet ham av kroken. Jeg sa at alt var i orden. Det hadde vært bedre å vente til slutten av vinduet. Jeg har sier det igjen; Astori til Roma er et slag under beltestedet.»

De siste dagene har det meste tydet på at Rafael Toloi skulle returnere for å komplementere midtstoppergjengen, men nå ser det ut til at mannen med landskamper for Italia kommer til hovedstaden for å ikle seg gulrødt.

I tillegg skal Roma straks ha på plass en avtale for VMs desidert feteste høyreback. Amerikanske DeAndre Yedlin kom inn for USA i den allerede sagnomsuste kampen mot Belgia og spilte back på en måte som gjorde at undertegnede måtte revurdere alt han har holdt som sant hva gjelder backspill.  Han var nærmest som en running back fra NFL der han krummet nakken og styrtet ned til dødlinjen. Dersom Roma får tak i DeAndre (hvor kult er det med en Roma-spiller som heter DeAndre) vil han lånes tilbake til Seattle Sounders for resten av inneværende MLS-sesong før han kommer til Roma. Balasa og Yedlin kan være arvtakerne til Maicon og Torosidis på sikt.