10 effektive minutter stoppet Roma

Pjanic og Totti scoret hvert sitt mål, men det holdt ikke til å ta igjen forspranget Manchester United opparbeidet seg de siste 10 minuttene av den første omgangen. 

roma man utdRomas lag: Skorupski; Calabresi (46′ Somma), Benatia (67′ Balasa), Romagnoli (46′ Castan), Emanuelson (46′ Cole); Uçan (67′ Pjanic), Keita (67′ Sanabria), Paredes (46′ Nainggolan); Iturbe (46′ Ljajic), Destro (67′ Borriello), Florenzi (67′ Totti)

 

Et litt B-preget Roma lag gikk ut i hundre fra start av når Manchester United sto på motsatt halvdel og kunne allerede etter 3 minutter ha ledet 2-0 da Destro fikk to gyldne muligheter. Roma fortsette og presse utover i den første omgangen, men ingen sjanser var så store som de Destro fikk innledningsvis.

Når effektiviteten ikke var på plass for Roma viste Manchester United vei de siste 10 minuttene av første omgang som kunne minne om oppgjøret mellom lagene for syv år siden. Rooney(x2) og Mata sørget for at Roma måtte gå i garderoben med hele 3-0 i sekken, et resultat som på langt nær var et rettferdig med tanke på sjanser og spill.

Mye utskiftninger ble gjort innledningsvis i den andre omgangen for begge lag og det var helt klart til Romas fordel som hadde spart en del krutt på benken fra start av. For krutt var det mer enn nok av da Miralem Pjanic endelig gjorde comeback i Roma-trøyen. 10 meter innpå egen banehalvdel dundret bosnieren til et skudd som gikk en perfekt bue over tidligere Molde-keeper Ben Amos og håpet om en opphenting var så absolutt til stedet med et kvarter igjen å spille.

Drømmemålet til Pjanic ga ny tro i laget og Leandro Castan var tydeligvis inspirert i å prøve overnaturlige ting da han fikk avfyrt et brassespark fem minutter før slutt, dessverre endte ballen i stolpen og det hjalp dermed ikke mye at Francesco Totti pyntet på resultatet til 3-2 på straffe like før slutt.

Roma gikk dermed på  et noe ufortjent tap i sin første kamp i International Champions Cup. I den andre kampen i gruppen vant Inter 3-2 på straffer mot Real Madrid etter at det sto 1-1 ved full tid. Dermed har Manchester United 3 poeng, Inter 2 poeng, Real Madrid 1 poeng mens Roma står med 0 etter at den første runden er spilt.

Neste kamp for Roma sin del er mot «Champions League»-kollega Real Madrid natt til onsdag.