Urby Emanuelson: Jeg vil være i klubben i mange år

Urby Emanuelson tok seg tid under Roma’s trenings leir i Philadelphia, USA til å snakke med supportermedier om sin nye kontrakt med hovedstadsklubben.

media_xl_523676

«Jeg har lyst til å gjøre det bra her, og ta med meg erfaringene fra de tre årene jeg tilbrakte hos AC Milan. Roma er et veldig godt lag, og de har spilt sammen for to eller tre år og det er vises. I sær vises det på måten laget spiller, alle vet hva de skal gjøre og det er en forent lag. Forhåpentligvis vil vi gjøre det bra i ligaen.» Fortalte Emanuelson til de fremmøtte supportermediene idag.

«Jeg spurte om en kontrakt på ett år fordi jeg ville vise at jeg er en dyktig spiller som har lyst til å være i klubben i mange år. Målet er å gjøre det bra dette året, så får vi se hva som skjer neste.» Videre inisterte han: «Selvfølgelig vil jeg spille bra, men vi må alle jobbe bra sammen.»

Nederlenderen har et godt inntrykk av trener Rudi Garcia. «Treneren arbeider hele tiden for at vi skal vinne, han forteller oss ved en hver anledning at vi må vinne.» Videre håper han på en snarlig helbred for kollegaen Strootman. «Forhåpentligvis vil han komme tilbake sterkere.»

Hans tidligere manager i Milano er nå trener for Juventus, dette hadde Emanuelson å si om sin tidligere sjef. «Garcia får oss til å arbeide mer med ballen, Allegri var mer opphengt i taktikk.»