Skuffende avslutningskamp i USA

Et særdeles tamt Roma tapte 2-0 for Inter i sin siste kamp på amerikansk jord denne sommeren.

ljajic nagatomo inter

Romas lag: Skorupski; Florenzi (78′ Balasa), Astori (78′ Calabresi), Castan (13′ Benatia, 72′ Romagnoli), Emanuelson (61’Cole); Pjanic (61′ Ucan), De Rossi (61′ Keita), Nainggolan (78′ Paredes); Iturbe (72′ Borriello), Destro (61′ Totti), Ljajic (72′ Sanabria)

 

Med seier hadde Roma hatt en mulighet til å gå til finalen i International Champions Cup hvis Real Madrid hadde slått Manchester United senere på kvelden, men slik ble det altså ikke. Vidic stanget inn 1-0 like før pause før Nagatomo doblet ledelsen med kampen siste scoring  etter rundt 70 minutter spilt. Roma på sin side kom til svært få sjanser, men verdt å nevne var Destro sin heading like etter pause som strøk stolpen. Et veldig tafatt Roma-lag må dermed vinke farvel til å spille om et trofé og returnerer nå tilbake til den evige stad.

Fasiten for årets USA-turné ble dermed 2 seire (Liverpool 1-0, Real Madrid 1-0) og to tap (Manchester United 2-3, Inter 0-2). Man skal naturlig nok ikke legge for mye i treningskamper, men Roma har ikke overbevist så langt med fire uker igjen til seriestart. Nå gå turen tilbake til Trigoria for noen dager hvor Maicon, Torosidis og Gervinho venter spent på å møte gamle og nye lagkamerater før hele laget drar på treningsleir til Østerrike neste uke. I Østerrike, nærmere bestemt Bad Waltersdorf skal Roma møte de velkjente lagene SV Eltendorf (10. aug) og Wiener SK (15. august). Det skal i tillegg bli spilt en kamp på Olimpico før seriestart når motstanderen er Fenerbache 19. august.

NB! Første serierunde spilles 30. august hjemme mot Fiorentina kl. 20.45