Pjanic forklarer hvorfor han blir i klubben og Nainggolan forsvarer Borriello

Pjanic lot seg intervjue i dagens Il Corriere dello Sport og forteller der hvorfor han ønsker å bli i klubben og Nainggolan tar en for sin lagkammerat Borriello.

FBL-ITA -SERIE A- FIORENTINA-AS ROMA

«Vi vil gi vårt beste, vi vil vinne Scudettoen. De nye signeringene har virkelig økt vårt nivå og våre unge spillere er meget talentfulle. Jeg er lei for Castan’s skade og håper det ikke er noe alvorlig.» Fortalte han Il Corriere.

Videre legger han til. «Vi er ikke favoritter, Juventus fortjente å vinne i fjor og Napoli i Cupen. Vi vil spille til siste slutt og banen vil gi oss svarene vi trenger.»

Pjanic forklarer valget om å forlenge kontrakten. «Jeg tror på prosjektet Roma, jeg tror på dette laget og på denne treneren. Det var et enkelt valg.»

«Jeg har alltid vært i god form, tre år tidligere skjedde alt veldig fort. Det var på slutten av transfervinduet og Luis Enrique ville ha meg, koste hva det koste ville. Klubben fikk meg til å føle meg viktig, og jeg likte det fra starten av. La oss si, jeg fulgte hjertet mitt, og det er hva jeg gjør når jeg signerer kontrakter.» Insisterte Pjanic

Midtbanespiller Radja Nainggolan viste seg fra sin defansive side da han forsvarte sin lagkammerat Marco Borriello etter at en supporter skrev til Boriello på facebook. «Hvorfor kan du ikke bare gå fra laget, slik at lønnen din istedet kan gå til signering av Eto’o og vi kan vinne?» da svarte Nainggolan «Hvorfor er du så frekk? Vi tolererer ikke slikt, å massakrere spillere betyr ikke å være supporter.» Dette rapporterte La Gazzetta dello Sport denne morgenen.