Man. United har ikke lagt inn bud på Benatia

Manchester United har etter eget, ydmyke utsagn intet transferbudsjett å forholde seg til i sommer. Etter katastrofeseongen i fjor skal nå klubben reise seg under ledelse av Louis Van Gaal, men ikke engang han kan trylle. For med Johnny Evans, Chris Smalling og Phil Jones som stopperalternativer er det naturlig at nederlenderen ønsker å forsterke.

Da er det ikke overraskende at transferguru Gianluca Di Marzio kan melde at de røde djevlene vurderer et bud på Romas Mehdi Benatia. Marokkaneren hadde en strålende sesong i hovedstaden, men røk uklar med ledelsen etter uenigheter om lovnader som skulle ha blitt gitt. Det har imdlertid sett ut som stridsøksen har vært godt begravet en stund, og Roma satte deadline 21. juli for et eventuelt Benatia-salg. Rudi Garcia er i alle fall veldig lite lysten på å miste marokkaneren så langt ut i sesongoppkjøringen.

I følge Di Marzio vurderer nå United om de skal prøve seg. Roma skal ikke være villige til å inngå forhandlinger før det ligger minst €35 millioner på bordet.

Samtidig melder samme mann at Roma forhandler med River Plate om forsvarstalentet Eder Alvarez Balanta. Colombianeren var tidligere på vei til Valencia, men overgangen kollapset ettersom de ikke hadde plass til en spiller utenfor EU. De hentet isteden Sampdorias Mustafi. Agenten til Balanta skal være ventet til Roma i løpet av de kommende dagene.

Så gjenstår det å se om dette er «føre var-taktikk» eller om Balanta signeres som en fjerde stopper som kan frigjøre Alessio Romagnoli for lån, eller om 21 år gamle Balanta kan være aktuell for et utlån selv.