Garcia: «I prinsippet er vi outsidere»

Roma fortsetter sesongoppkjøringen i Bad Waltersdorf i Østerrike, og Rudi Garcia har gjennomført en pressekonferanse hvor han svarte på spørsmål om den kommende sesongen og Romas vinnersjanser.

«Vår styrke i år vil være å ha to kvalitetsspillere i hver posisjon. Vi må holde fast på vinnerviljen fra i fjor, ettersom denne sesongen vil bli mye hardere. Det kommer til å bli interessant. I prinsippet er vi outsidere, men jeg tar det som et kompliment at dere i media anser oss som favoritter!

Du vet aldri før sesongstart om laget er klart eller ikke, men jeg er veldig fornøyd med at vi har holdt på mesteparten av laget fra forrige sesong. Vi må jobbe med å integrere de nye spillerne, og sånn sett var planen egentlig å jobbe enda mer med det fysiske, sett bort ifra vennskapskampene. Nå vil vi fokusere på det taktiske, og det er bare naturlige at VM-innsatsen har gått utover den fysiske formen til de som deltok.

Vi vet hvor vanskelig det vil bli, men fra dag en vil vi kjempe for hver centimeter av kampen, hvert sekund av hver kamp.»

Garcia kommenterte også nykommeren Iturbe, samt ryktene rundt Mattia Destro og den påståtte interessen fra Wolfsburg.

«Iturbe trenger tid. Han har gjort fremskritt rent fysisk, og enda viktigere er det at han er svært oppmerksom og lærevillig. Det viktigste for han nå er å jobbe med å finne balanse mellom defensivt ansvar og offensiv kreativitet. Vi er alle ved startlinja på dette tidspunktet, trenere så vel som spillere, og må alle forvente å bli evaluert.

Alle er viktige. Mattia fikk bare med seg halve sesongen i fjor, og gjorde sakene sine veldig bra. Det er viktig for både han og oss at han er 100% forberedt nå, og hittil ser det sånn ut», avslutter Garcia.