Mourinho: «Vi er ikke interesserte»

Dette var Chelsea-managerens ord da han ble stilt spørsmålet om hvorvidt han ønsker å hente marokkaneren til London, noe pressen har meldt som meget sannsynlig i flere dager. I tillegg til Mourinhos fornektelser har Benatias agent uttalt at det ikke er noen kontakt med Chelsea og at han tror at sin klient blir i Roma. Gazzetta dello Sport har i dag derimot sine egne teorier, og viser til Mourinhos noe kalkulerende og slue oppførsel da de mener at hele utsagnet er en bløff. Årsaken til denne teorien ligger bak det Gazzetta kan melde er en god gammeldags fax som skal ha blitt mottatt i Roma med et bud på €37,5 millioner. Benatia selv skal ha sagt til en gruppe fans noe langs linjene «slapp av, jeg blir» mens han skrev noen autografer på trening i går.

Hvilke av disse utsagnene som viser seg å være sanne vil tiden vise, men det virker ikke som noen har fullstendig oversikt. Om Benatia skulle forlate den evige stad finner man navn som Vlad Chiriches, Marko Basa og grekeren Kostas Manolas som de heteste alternativene, og gjerne da at Roma ønsker å hente to av disse og fremdeles sitte igjen med en god vinst.

På vei inn ser det ut som det kan være tid for en ny Sabatini spesial. I følge mercatoguru Gianluca Di Marzio skal River Plate-spiller Carlos Carbonero skal være på vei til Roma. Den 24-årige colombianeren er en høyt roset midtbanespiller vil trolig gå på lån i sin første sesong til Cesena om avtalen blir sluttført. Fremdeles er dette dog høyst uoffisielt.

Det som er offisielt er at Vasilis Torosidis har signert en ny avtale som holder ham i klubben frem til 2017. Selv har grekeren uttalt at han er meget fornøyd med å ha fornyet tillitt og at han er svært motivert til å hjelpe Roma til trofeer i de kommende sesongene. Daje Toro!