Roma vant 4-1

Roma slo østerikerne i Wiener SK som holder til i 3. divisjon, men imponerte ikke voldsomt.

Hjemmelaget satte Morgan De Sanctis på noen prøver, men Romas sisteskanse, som fikk spille hele første omgang i sitt comeback var godt med på notene.

Gervinho var en trussel og stod for første omgangs eneste scoring. Wiener mistet ballen inne på egen halvdel og da Gervinho ble spilt igjennom rundet han keeper og satte kula trygt i mål. 1-0 til Roma ved pause i en tam forestilling.

Skorupski kom inn i pausen, men ellers foretok ikke Garcia seg noe. Roma fikk etablert et større trykk mot Wiener og etter drøye timen fikk kaptein Pjanic lekent treff og prikket ballen i krysset fra 18 meter.

Men så slo Wiener tilbake. Kaptein Güner scorer etter at Borriello har mistet ballen på vei ut. Deretter deltar Astori og Torosidis i VM i dårlig forsvarspill og dermed kunne den høyreiste kapteinen til de svartkledde enkelt sette inn reduseringen alene med Skorupski.

Juan Manuel Iturbe brant to ganger alene med keeper og burde definitivt ha tegnet seg på scoringslisten før han skaffet straffe. Den tok han selv og scoret på keepern, som også eier den lokale puben. På tampen satte Adem Ljajic spikern i kista da han på lekkert vis dro av keeper og et par forsvarsspillere før han trillet ballen i det tomme målet.

Dermed ble det seier for et Roma som lenge slet med rytme og dynamikk. Det så bedre ut på tampen da de hadde gått fra 4-2-3-1 til mer vante 4-3-3.