Uçan: Da jeg ble født, var Totti klar til å debutere for Roma, dette er en drøm som går i oppfyllelse

Roma’s nye midtbanespiller Salih Uçan møtte idag formiddag tyrkisk presse og ble der spurt om blant annet forholdet til Totti og sin nye trener.

800-ROMA-INDONESIA-U-23-UCAN-4

Jeg tror jeg valgte riktig, jeg nyter noen flotte dager. Oppvarmingsmatchene har gått bra og det har allerede gått en måned siden jeg kom hit. Jeg har begynt å slå meg til ro, men familien min ankommer først om litt. Treningsleiren i Østerike var veldig interessant, jeg har der møtt mange supportere som har vist interesse for meg, du kan på mange måter sammenligne det med tyrkiske supportere. Alt i alt så er førsteintrykket svært godt.
Fortalte Roma’s nye midtbanespiller til tykrisk presse idag.

Uçan på spørsmål om å få spille med Il Capitano.
«Totti har spilt for Roma i 20 år må det vel være. Da jeg ble født, var Totti klar til å debutere for Roma, å få trene med han er fantastisk. Du kan se på han og det er utrolig å få dele denne opplevelsen med han.»

Den nye midtbanespilleren måtte også svare på spørsmål om spillerstallens alder.
«Vi har et ganske ungt lag, med ti spillere under 22 år og fem spillere under 24 år. Laget vårt er ungt ja, men det er et lag med talentfulle spillere. Lagets går er jo å bli Italia’s topplag.» svarte Uçan på spørsmål om spillerstallens alder.

Uçan’s svar på spørsmål om videre utvikling.
«Her hos Roma kan jeg utvikle meg og bli bedre fysisk. Roma’s trener stoler på meg, jeg er en viktig spiller for han» Forklarte Uçan.

Ersun Yanal?
«Hvis han hadde latt meg starte hos Fenerbahce, så kanskje jeg ikke hadde dratt utenlands. Jeg ville kanskje ha fortsatt i Tyrkia. Selvfølgelig vil dette utenlandsoppholdet styrke meg og jeg ser på meg selv som heldig som har fått denne sjansen.» Avslørte Uçan.