Overgangsrykter 20.8

Sabatini er på balkansk jakt i Manchester City for spillere med tidligere Fiorentina-erfaring.

nastasic jovetic

Det største spørsmålstegnet den siste tiden er hvor Mehdi Benatia havner. Chelsea, Manchester United og Bayern München har vært nevnt som mulige destinasjoner for midtstopperen som Roma angivelig skal ha satt en prislapp på til €35m. Ingen har tydeligvis imøtekommet den prisen ettersom Benatia fortsatt er på plass i Roma. Benatia sliter for tiden med en liten skade og det har vært grunnet til at han ikke deltatt på trening den siste tiden eller kampen i går, men Benatia var på plass i forkant av gårsdagens 3-3 kamp mot Fenerbahce da lagpresentasjonen fant sted. Benatia skulle i følge  Gazzetta boikotte gårsdagens lagpresentasjon, men ettersom Roma er klar til å tilby en lønnsforhøyelse (i følge Il Tempo) fra €1.5m til €2.3m i året ble Benatia allikevel med. Om 27-åringen blir eller drar strides alle medier om og svaret får vi nok ikke før overgangsvinduet stenger 23.00 1.september.

Hvis det viser seg at Benatia drar skal Matija Nastasic være en potensiell erstatter i følge Di Marzio. Serberen som har en fortid i Fiorentina spiller for tiden i Manchester City og Roma skal allerede hatt møter med  midtstopperens agent. En potensiell overgangsum er ikke kjent, og det tyder på at dette kun blir aktuelt hvis Benatia drar. Marquinhos også vært nevnt som en potensiell erstatter.

Det kan tydelig virke som om Sabatini har latt seg blende på balkanske Manchester City-spillere med fortid i klubben som Roma serieåpner mot  ettersom Stevan Jovetic skal være høyaktuell for et lån verdt €4.5M med kjøpsopsjon på €20M.

Sabatini som for tiden er i London har angivelig flere spillere på agendaen og skal en mulig Jovetic-avtale komme på plass må en forsvinne i det godt besatte Roma-angrepet, og det vil mest sannsynlig være Adem Ljajic som ikke hadde en veldig stor debut-sesong i Roma som skal være førstemann ut. Destinasjonen til serberen er uviss, men Dortmund og Milan er interesserte samt noen engelske klubber.

Engelske medier florerer i store rykter om Mattia Destro og Kevin Strootman om dagen, men det virker som begge spillerne kommer til å forbli Roma-spillere denne sesongen. Destro har tidligere i overgangsvinduet takket nei til en solid lønn i Wolfsburg, og Tottenham skal nå prøve å overbevise spissen om en tur til London.

Den enorme satsingen til Roma har sørget for at flere unge spillere har dratt på lån i løpet av de siste månedene som blant annet Viviani (Latina), F. Ricci (Crotone) og Tallo (Bastia). De neste ungguttene ut døren på lån skal være Sanabria (Deportivo la Coruna), M. Ricci (Carpi) og Berisha (Panathinaikos).

 

En kan nevne avslutningsvis at etter at Sabatini overrasket alle italienske medier med Iturbe-overgangen har det vært overraskende stille med Roma-rykter, med stor sannsynlighet vet mediene ikke lenger hva Sabatini og co foretar seg og tar dermed ingen risiko ved å la være 🙂

 

Det er 12 dager igjen til overgangsvinduet stenger. Er du fornøyd med troppen og bør hovedfokuset nå være på å beholde spillere, eller vil du ha noen forsterkninger?