Benatia på tur ut

Roma presenterte Mehdi Benatia for et nytt kontraktsforslag med forbedret lønn. Dette skal marokkaneren ha avvist og han håper nå at Bayern München skal kommet med et forbedret tilbud slik at han kan stikke fra Roma og dra til Tyskland. Laget som trenes av tidligere Roma-spiller Pep Guardiola skal ha tilbudt Roma €20 millioner, noe som selvsagt ble blankt avvist av Sabatini og co.

Roma skal i utgangspunktet ønske seg €40 millioner for midtstopperen, men en avtale vil trolig ende et sted mellom €30-35 millioner. Benatia virker fast bestemt på å ikke spille i Roma kommende sesong.

Dermed må Roma erstatte og Sabatini ser til England. Han er for øyeblikket i landet, og som tidligere nevnt på denne siden kan han være ut etter Man. Citys midstopper Matija Nastasic. Dagens rykter fra England skal være at Sabatini allerede har en avtale klar med Tottenham om å signere den rumenske midtstopperen Vlad Chiriches for €8 millioner dersom Benatia skulle forsvinne. Rumeneren har kun én sesong bak seg i klubben, men kan nå være på flyttefot til den evige stad.

Forfatterspire og livslang Spurs-supporter Oliver Opheim har følgende å si om om Chiriches: «Brukbar spiller. Tror han har potensiale hvis han luker bort en del ting. Grei fart, god med ball i beina, liker å ta den med seg fremover. Spiller på grensen: selger seg, dribler som bakerste mann, prøver vanskelige pasninger. Til tyder veldig nonchalant og posisjonering kan være så som så. Litt fattigmanns David Luiz.»