Generalprøve i antikkens teater

Etter treningsopphold i både USA, Rieti og Østerrike, er det dags for siste oppkjøringskamp før en svært spennende sesong – sett med Roma øyne – sparkes i gang neste lørdag!!

t_dellas

 

Ulvene jakter på fremmed mark, men møter en gammel kjenning i sjefsstolen. Ingen ringere enn Traianos Dellas styrer den gamle greske storklubben mot toppen igjen, etter en forferdelig periode de siste par sesongene. Dårlig økonomi, dårlige resultater og dårlige tilhengere førte klubben til nivå to i Hellas. Tyngst veiet selvsagt førstnevnte. AEK gikk motvillig med på et dobbelt nedrykk, da de i 12/13 sesongen endte på nest sisteplass i den greske Superligaen, pga. manglende likviditet.

Men optimismen kommer luskende på døra. Den tidligere Roma-stopperen Dellas ble ansatt foran fjorårs sesongen, og tok laget til direkte opprykk. Med kun ett tap. Stopperen benytter seg stort sett av 4231, og har med dette ikke tapt en eneste oppkjøringskamp denne sommeren. Det er kanskje verdt å nevne at ingen av motstanderne er av særlig kaliber.

Det absolutt er verdt å nevne, er at gjestene har reist til Athen uten Benatia, Castan, Balzaretti, Maicon, Strootman og Pjanic. Dette gjør at både Torosidis og Ucan kan starte.

Roma, på sin side, har mange baller i ilden om dagen, der det meste dreier seg om vår marokkanske bauta, som efter sigende skal til Bayern på mandag for en halv bondegård (€30m), og skal ha erstatteren klar i rumenske Vlad Crchchc (Chiriches) fra Tottenham (€8m). Men som alt annet som foregår i pressen om sommeren, kan man ikke være helt sikker før datoen viser 1. september.

Troppen som befinner seg i Athen, og i skrivende øyeblikk har spilt 15min av første omgang er følgende:

ASTORI, Davide

BORRIELLO, Marco

COLE, Ashley

DE ROSSI, Daniele

DE SANCTIS, Morgan

DESTRO, Mattia

EMANUELSON, Urby

FLORENZI, Alessandro

GERVINHO

KEITA, Seydou

ITURBE, Juan Manuel

LJAJIC, Adem

LOBONT, Bogdan

NAINGGOLAN, Radja

PAREDES, Leandro

ROMAGNOLI, Alessio

SANABRIA, Antonio

SOMMA, Michele[space height=»HEIGHT»]

SKORUPSKI, Lukasz

TOROSIDIS, Vasilis

TOTTI, Francesco

UÇAN, Salih

 

Startelveren undertegnede har fått kloa i, foreslår følgende:

4-3-3): De Sanctis; Torosidis, Astori, Romagnoli, Cole; Uçan, De Rossi, Nainggolan; Iturbe, Totti, Gervinho
Substitutes:
Coach: 
Rudi Garciaimages

Dersom jeg får tilgang til en bra stream, bler det spennende å se nærmere på Ucan!

 

En uke igjen, folkens!!

FORZA ROMA!