Manolas trolig Benatias erstatter

Erstatteren til Benatia skal allerede være klar. 

Costa Rica v Greece: Round of 16 - 2014 FIFA World Cup Brazil

Det vil overraske de fleste om Benatia ikler seg den røde Roma-drakten under serieåpningen mot Fiorentina til lørdag. Midtstopperen nærmer seg stadig Bayern München og kun en avtale om overgangssum hindrer Benatia fra å sette seg på første fly til Tyskland. Bayern München skal ha økt budet sitt til €26M+ €4M i bonuser, men Sabatini og Roma er ikke helt overbevist enda. Til informasjon betalte Roma €13.5M for 27-åringen i fjor.

Erstatteren skal angivelig være klar i følge flere kilder mandag kveld. Den 23 år gamle grekeren Kostas Manolas som de fleste stiftet bekjentskap med i VM skal være så og si klar hvis (når) Benatia drar. Manolas som spiller for Olympiacos skal angivelig signere en fem-årsavtale til en overgangsum verdt €15M. Dette vil eventuelt være tidenes største overgang i gresk fotball noensinne. Tidligere denne dagen virker overgangen veldig urealistisk etter at spillerens agent  Yannis Evangelopoulos fortalte tuttomercatoweb at han ikke hadde hørt noe fra Roma. Det kan tyde på at agenten bløffet ettersom de fleste mediene deriblant Di Marzio meldte senere at Manolas så og si er klar for Roma.
Sport Mediaset meldte tidligere at Roma hadde kommet til enighet med Lille om en overgang på €4M for Marko Basa. Rudi Garcia skal være stor fan av sin tidligere elev, men Lille har stått knallhardt på at 31-åringen forblir i klubben. Etter at Sport Mediaset meldte at en overgang var nærliggende har det blitt blankt avvist og Roma har vendt blikket til Manolas.

Avslutningsvis kan vi nevne at det ser ut som Milan har gitt opp håpet om å signere Mattia Destro som erstatter for Mario Balotelli. Galliani og co prøvde seg på en finurlig låneovergang for angriperen, noe som ble blankt avvist på Trigoria. Kravet fra Roma skal ha vært €25M og Milan skal nå ha vendt blikket mot Fernando Torres.