Roma møter Benatia i Champions league

Torsdag foregikk trekningen av kommende sesongs grupper i Champions League, og fra Italia er det Juvetus og vårt kjære Roma som skal kjempe for den gjeve mestertittelen.

sorteggi-champions-638x425

UEFA President Michel Platini innledet trekningen med at ingen lag siden 60-tallet har klart å opprettholde sin UEFA Champions League tittel, dog hevder Platini at Real Madrid vil gjøre sitt beste, for å bli den første i moderne tid som klarer dette.

De 8 gruppene som trekkes deles i røde og blå grupper, hvor hver av de to grupperingene vil ha gitte dager kampene vil bli spilt på. Dette slik at ikke alle kampene skal spilles på samme dager, noe som også gjør det lettere for TV-seerne kunne Platini forklare et fullsatt publikum i Monaco.

42 klubber ble fordelt i 8 grupper, og gruppene ble som følger:

gruppe