Forhåndsomtale Roma – Fiorentina

Endelig er ventetiden over, et par lange måneder etter den skjebnesvangre finalen i Serie A, i slutten av mai. Ny sesong og nye muligheter og vi gleder oss til å se «il campionata» sparkes i gang igjen.

FBL-ITA -SERIE A- FIORENTINA-AS ROMA

Vincenzo Montella’s renessansesoldater har ikke vært blant de mest aktive på overgangsmarkedet i sommer, likevel så er det litt å nevne. De violette som tok andre plassen i Coppa Italia og en gjev fjerde plass i ligaen har denne sommeren signert blant annet argentinske Jose Basanta fra Monterrey for 2.6 millioner euro og australske Joshua Brillante fra Newcastle Jets for 1 million euro.

Roma trener Rudi Garcia sa på dagens pressekonferanse på Trigoria i forkant av kampen i morgen, at Roma har et maraton å løpe i år.

«Jeg har lest fullt av ting i forkant av årets sesong. Alt i fra euphori til at vi allerede har vunnet. Men vårt viktigste mål må være å spille og å gjøre at fansen også har det morro.»

Troppen som møter fra Roma’ side for årets første hjemmekamp er følgende.

Astori, Borriello, Cole, De Rossi, De Sanctis, Destro, Emanuelson, Florenzi, Gervinho, Iturbe, Keita, Ljaic, Lobont, Manolas, Nainggolan, Paredes, Pjanic, Romagnoli, Sanabria, Skorupski, Somma, Torosidis, Totti og Ucan.

Kampen vises på Cmore Fotball og Cmore Fotball HD fra klokken 2040.

Forza Roma!