Yanga-Mbiwa signerer for Roma, Romagnoli ut

Yanga-Mbiwa inn, Romagnoli ut og en pariser som nesten kom med, men som fortsatt vil.

mapou-yanga-mbiwa-newcastle-united_3004877Før overgangsmarkedet mandag lakk å rukke seg helt, rakk Sabatini å komme til enighet med den engelske klubben Newcastle vedrørende spilleren Mapou Yanga-Mbiwa. Han lånes til gladiatorene, i første omgang frem til neste sommer, mot en million £ (med opsjon på kjøp for 5.5 m £)

Samtidig klarte Alessio Romagnoli å lure seg ut av troppen i siste liten og har gått på lån til Sampdoria. Laget fra Genova betaler €500.00 for lånet og har opsjon på kjøp på €2 millioner. Dersom Sampdoria ønsker å benytte seg av dette kan Roma blokkere overgangen med sin kontra-opsjon på €750.000.

Paris Saint-Germain President Nasser Al-Khelaifi innrømte ovenfor franske «Les Parsiens» idag at han har vært i kontakt med AS Roma vedrørende midtbanespilleren Adrien Raibot.

Les Rouge-et-Bleu spilleren var i overgangsvinduet sterkt linket til både Giallarossi og «den gamle damen» i Torino, likevel er han fortsatt å finne i den franske hovedstaden.

Om ikke «jokerbyttet» som de har i fransk fotball (et ekstra bytte til en annen fransk klubb før jul) benyttes, vil han mest sansynlig forsvinne ut av klubben neste år.

«Vi har snakket med Roma og andre klubber, jeg har prøvd å få han til å fornye kontrakten men han vil ikke spille for oss lengre.» fortalte Les Rouge-et-Bleu Presidenten Al-Khelaifi idag.