Pallotta: «Benatia var som en gift i troppen»

Benatia-sagaen fortsetter selv etter at overgangsvinduet er stengt. James Pallotta gikk i går hardt ut mot marokkaneren som en reaksjon på at sistnevnte tidligere har uttalt seg om prosessen rundt kontraktforhandlingene i sommer, og mer nylig om at Roma trengte pengene, selv om han selv godt kunne tenkt seg å bli. Vi oversetter like så godt hele herligheten:

‘Mehdi Benatia har åpenbart fortsatt med å fortelle klart fabrikerte uttalelser i løpet av de siste par månedene. Vi hadde en muntlig avtale om kompensasjon og en lønnsøkning da jeg snakket med ham i Boston i juli. Han fortalte meg personlig at han var fornøyd etter at jeg lot han vite at vi alle ville beholde ham. I måneden som fulgte løy han om at han ville bli og om detaljene rundt kontraktbetingelsene både til lagkameratene og til Rudi Garcia.’

‘Det at han løy til Rudi Garcia og lagkameratene var totalt uakseptabelt for meg. Jeg fortalte Walter Sabatini at han (Benatia, red. anm.) var i ferd med å bli som en gift i troppen og at jeg ville ha ham vekk, noe både Walter og Rudi var enige i. Det handlet ikke om penger; det handlet om ha en viss karakter i garderoben. Vi er i en veldig trygg økonomisk posisjon. Som eiere av Roma gjør vi vanskelige valg hele tiden. Som et fan av Roma er jeg meget skuffet over at en av våre egne spillere kunne oppføre seg på denne måten.’

Hvem lyver og hvem snakker sant? Kanskje ligger sannheten et sted i mellom, men i de fleste Romanisti sine øyne er Benatia blitt en skurk. Teksten i bildet nedenfor er direkte oversatt: ‘det finnes de som blir og tar utfordringen og det finnes de som blir solgt for tretti mynter sølv’

BwUzOqwCMAE3BoZ