En legende på Trigoria

Etter at kontrakten hans gikk ut med Watford/Udinese, har Marco Cassetti holdt formen ved like med gamle lagkamerater i Roma. En hver romanista med hjernen på rett sted får økt puls ved syn som dette:

10689469_696774493730549_948460350998871931_n

 

Sky sports har intervjuet Marco Cassetti som åpner samtalen, før første spørsmål, med å uttale hvor takknemmelig han er for at Rudi Garcia og Roma gir han denne muligheten.

Ingen kommer noengang til å glemme målet ditt i derbyet? 

Oppgjørene mot Lazio er helt spesielle, det vet vi alle. Jeg var heldig som fikk score et avgjørende mål i derbyet. Selv i dag, 5 år senere, husker folk meg. 

Ditt engelske eventyr? 

Championship er en tøff liga og det var en utfordring. Etter to år bestemte jeg meg for at det var nok, da det var en påkjennelse å være langt unna familien min som ble igjen i Italia. 

Hvor går ferden videre? 

Jeg har ikke lagt opp. Jeg er fortsatt en fotballspiller med ønske om å spille videre. Uavhengig av hva neste utfordring er så føler jeg at jeg har mer å bevise. 

Lite tyder på at Marco Cassetti kommer til å spille for Roma igjen, selv om han kunne bidratt med rutine, bredde og god stemning. Man har tideligere sett at «den eldre generasjonen» i Roma har et godt forhold til Marco Cassetti. Synes du Cassetti skal få et nytt opphold i Roma?

cassetti1-501x420