Spillervurderinger: Roma-Empoli

En helt OK prestasjon av AS Roma borte mot Empoli. Her finner du spillervurderinger fra sesongens første bortekamp. Rundens høyeste score: Radja Nainggolan.

209493FAB_6357

For kamprapport trykk her

Morgan De Sanctis – 7,5

Morgan De Sanctis løste sin rolle som porteriere utmerket, dog ikke alt for mange baller som kom hans vei, derfor vanskelig å gi ham høyere score. Veteranen viser at han kan sin posisjon.

Maicon Douglas Sisenando – 7.0

Maicon viser at hans kunnskaper fra Internazionale-dagene enda ikke er svunnet. Viser både forsvarsferdigheter, samtidig som han ikke er redd for å nærme seg offensivt.

Kostas Manolas – 7.0

Her aner jeg trøbbel, men undertegnede mener at savnet etter Benatia ikke var tilstede under kampen. Manolas var tydelig tilstede og tydelig i forsvar, likefullt var han heldig som unngikk gult kort etter en klinsj med Empoli’s Mchedlidze.

Leandro Castan – 7,5

Castan gjorde en bunnsoldig innsats og viste nok en gang at han fortjener spilletid i forsvar. Ble byttet ut rett før andre omgang, for å unngå skade i foten etter en solid første omgang.

Ashley Cole – 6.0

Var tilstede, men lite synlig. Feilet litt i å få ballen fremover offensivt. Likefullt en helt OK kamp, trenger nok enda litt tid for å bli fast invertar på førstelaget.

Miralem Pjanic – 7.0

Alt i alt en god kamp. Løser sin rolle utmerket og bidro til å føre spillet fremover. Ble savnet etter at han ble byttet ut.

Daniele De Rossi – 6.0 

Ingen stjerneprestasjon av «il capitano futuro», han sparte nok energien for den kommende Champions League-kampen, men likefullt en god innsats, holdt fokuset og løste oppgaven sin i midten på en god måte.

Radja Nainggolan – 8.0

Direkte avgjørende for kampens resultat, da målet (som dog ble selvmål) kom etter et nydelig skudd fra like utenfor sekstemeteren, som så vidt traff stangen, og rett inn i ryggen på keeper Sepe. Viser at han har mye å bidra med og at han er en mann av action. Virket ikke sliten i det hele tatt og virket involvert i hver eneste pasning.

Adem Ljajic – 5.0

Var det liv i han i det hele tatt under kampen? Virket helt strippet for selvtillit og som om det var tusen år siden han var en av stjernene i Firenze. Ble byttet ut i det 82. minutt, da med en sterkt savnet Gervinho.

Marria Destro – 5.5

En OK-minus innsats fra Mattia Destro. Destro starter ikke ordentlig opp med showet sitt, før laget ellers fungerer, og det viste han litt for godt mot Empoli.

Alessandro Florenzi – 6.0

Viser at han er fullstendig kapabel til å spille på vingen, er rask men likefullt ikke hans beste prestasjon. Er nok enda sliten etter kampen mot Norge, eller sparer kreftene til Champions League.

Davide Astori – 6.5

Kom inn etter at Castan ble byttet ut rett før andre omgang. Gjorde en grei innsats, på tross av at han aldri var direkte involvert i noe action. Likefullt definitivt en habil spiller.

Seydou Keita – 6.5

Ble byttet ut med en sliten Miralem Pjanic i det 68. minuttet. Fikk ikke vist seg så mye til å kunne gi en bedre karakter. 

Gervinho – N/A

Spilte for kort til å kunne gis en karakter, kampens lave tempo gjorde også at han ikke fikk vist seg for mye da de skulle sikre 1-0 seiren.