Spillervurderinger Verona

 

 

Morgan De Sanctis – 7,0: Holder nullen for fjerde gang denne sesongen, men har ikke allverden å gjøre i dag heller. Dog så var Verona farlig frempå et par ganger i løpet av den første omgangen, men De Sanctis reddet mesterlig skuddene fra Gomez uten å gi retur. Fikk seg en liten smell på tampen av den første og slet med å få sparket ut ballen. Smerten var tydeligvis over i andre omgang da han faktisk noterte seg for målgivende pasning på Destro sin scoring.

Maicon – 6,5: Her kan man egentlig ta en hvilken som helst tidligere spillervurdering og lime inn: Villig offensivt og legger noen fine innlegg,men etterlater seg store rom bakover han ikke alltid er villig til å dekke. Er farlig frempå noen ganger med noen skudd fra spiss vinkel, men ble aldri helt det store fra Maicon i dag.

Kostas Manolas- 7,0: Nene skaper ikke så altfor store problemer og Manolas knuste brasilianeren i lufte ved omtrent samtlige oppspill som kom. Rensker unna klareringene som kommer og er en leder bak i den nykomponerte forsvarsrekka. Virker å ha dannet et godt par med Mbiwa selv om språk og tidligere fotballerfaring ikke samsvarer. Får et gult kort på tampen av den første omgangen uten at han lar seg prege av det.

Yanga Mbiwa (Mapou) – 6,5: Franskmannen gjør mer enn det man kan forvente av en spiller som er 4.valg på stopperplass, men kommer dog litt i skyggen av Manolas som nesten er plettfri. Mapou (som han vil bli kalt) var litt rotete til tider og ved et par anledninger resulterte det i farligheter til Verona. Holdt på å score på en corner da han fikk gå opp helt alene, men headingen gikk dessverre utenfor.

Ashley Cole – 6,5: Om Ashley Cole har fått seg venner i Roma er jeg usikker på ettersom han nok en gang er motvillig lite involvert i spillet. Han veiver og gestikulerer med armene ute på venstresiden, men får sjeldent ballen. Dog så gjør han ikke allverden når han først får sjansen, men kommer på noen fine løp langs siden og et par gode innlegg. Står konstant høyt i banen, men skal ha honnør for å løpe hjem når Verona bryter.

Radja Nainggolan – 7,0: Prøver seg på noen langskudd når det ikke var mulig å trenge igjennom det kompakte Verona-forsvaret, men dessverre endte samtlige skudd langt over mål. Finner ikke helt de gode løsningene og det blir mye trilling av ball på rundt 25 meter. Gjør ingen feil, men er ikke like avgjørende som mot Empoli og Fiorentina. Ble byttet ut 7 minutter før slutt.

Seydou Keita – 7,5: For en spiller Sabatini har hentet gratis! Keita oser av rutine og selv om alderen begynner å dra på har han et vanvittig tempo i pasningspillet. Slår over 120 pasninger hvor godt over 90% fant en lagkamerat. Styrer spillet fra A til Å i den oppbyggende fasen og er vanvittig til å omstille seg for å takle og bryte ballen når Roma hadde balltap. Når verken Totti eller De Rossi er å se på banen har Garcia gjort et riktig valg med å velge Keita som tredjemann. Banens beste.

Miralem Pjanic – 6,5: Bosnieren greide ikke å følge opp prestasjonen og målet fra sist kamp mot Parma og faller litt igjennom. Er usynlig det meste av kampen og blir for det meste et mellomledd som triller til nærmeste mann så fort han får ballen. Kan ikke huske å ha sett han delaktig i noen av sjansene Roma skapte og det burde han som den kreative kraften på midtbanen.

Adem Ljajic – 6,5: Prøver, men får ikke veldig mye til. En kunne håpe at den forløsende scoringen mot Parma kunne hjelpe, men det lot i hvertfall vente på seg i dag. Kombinerte fint med Totti noen ganger, men kommer ikke til noen store sjanser. Ble byttet ut en drøy halvtime før slutt.

Fransesco Totti – 7,0: En veldig uvanlig kamp for Totti ettersom en så han som mye mer skuddvillig i dag enn tidligere. Lagkameratene var også tydelig innstilt på at Totti skulle score på bursdagen og la mye av spillet opp rundt 38-åringen innledningsvis. Totti fikk ikke scoringen han hadde lyst på, men var veldig nære flere ganger. Har en del fine en-touch pasninger til Destro og Ljajic i 1. omgang, men Il Capitano måtte se scoringene fra benken ettersom han ble byttet ut en snau halvtime før slutt.

Mattia Destro – 7,0: Etter å ha bommet,skaffet håpløse frispark i mot, vært i offside de første 85 minuttene og muligens banens dårligste gjorde han alt godt igjen da han scoret en kandidat til sesongens mål fra 40 meter. En utsøkt scoring fra nærmere 40 meter og punkterte dermed kampen.

Innbyttere:

’57 Gervinho – 7,0: Kommer inn som et friskt pust for Ljajic og hadde så absolutt fortjent to målgivende pasninger etter noen herlige forarbeid, men Destro og Florenzi greide ikke å omsette sjansene. Kunne muligens prøvd på noen skudd selv ved noen anledninger, men Gervinho har vel kanskje innsett at han ikke har den beste teknikken der og velger å overlate det til andre.

66′ Alessandro Florenzi  – 7,0: Nok en scoring fra unggutten og den var vakker. Et overraskende skudd fra 20 meter var nok til å få hull på Verona-keeper Gollini og gleden Florenzi viser etter han har scoret gjør han elskbar. Burde blitt tomålscorer da han ble spilt igjennom av Gervinho, men greide på et eller annet vis å sette ballen over mål fra 5 meter.

83′ Leandro Paredes – N/A: Får sin debut og får se Destro klinker inn 2-0 like etter innhoppet. Fikk kjent litt på ballen, men spilte ikke nok til å få vurdering. Dog moro å endelig se han i Roma-drakta.

Rudi Garcia – 7,0: Har ikke veldig mange valg når det kommer til startoppstillingen grunnet skadeproblemene, men laget er nok en gang godt nok til å sende Olimpico-publikumet fornøyd hjem. Avgjørende bytter med Florenzi og Gervinho ettersom det skortet på kreativitet på topp ut i andre omgang. Pluss for feiringen på 2-0