Forhåndsomtale: Juventus

Ikke vunnet mot Juventus borte siden 2010 sier du? Vel, søndag er det klart for å gjøre noe med det.

Andrea-Pirlo-Francesco-TottiSøndag er det klar for en av sesongens største kamper, første del av Scudettoshowdownet mellom gigantene Juventus og AS Roma, denne gangen i Torino.

Både AS Roma og Juventus har vært i imponerede form i sesongen første kamper, og begge har vunnet alle ligakampene.

Etter en krevende uke i Champions League for begge klubbene mot henholdsvis Manchester City og Atletico Madrid, er det igjen tid for å samle troppene.

Hjemmelaget må søndag klare seg uten Andrea Barzagli og Romulo som begge er ute med skade, mens for Roma’s vedkommende blir ikke De Rossi, Ucan, Castan eller Astori med nordover, i tillegg til langtidssykemeldte Strootman og Balzaretti.

Hovedstadslaget ventes å stille med en trekløver av ingen ringere enn Alessandro Florenzi, Fransesco Totti og Gervinho foran, dessverre er Juan Iturbe ikke ventet i startrekkene på grunn av skade, men mulig blir byttet inn i løpet av kampen.

Roma stiller med ekstra grinta og mot til å snu trenden med tap borte i Torino, sist sesong endte bortekampen i Torino 3-0, mens hjemmekampen i serien 1-0 (AS Roma vant dog 1-0 mot Juventus i Coppa Italia hjemme).

Sansynlig lagoppstilling

Juventus: Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah; Tevez, Llorente 

AS Roma: De Sanctis; Maicon, Manolas, Yanga-Mbwia, Cole; Pjanic, Keita, Nainggolan; Florenzi, Totti, Gervinho 

Ingen suspanderte.

Kampen vises klokken 17.55 på CMore Live

Forza Grande Roma!