Spillervurderinger Juventus

Lukasz Skorupski 6.5: Kan selvsagt ikke lastes for noen av baklengsmålene. Får pluss for at han er offensiv på strek og hurtig ute og avverger potensielt farlige situasjoner. Får trekk ballbehandlingen med beina, pasningene havnet like ofte hos en motspiller som en medspiller.

Maicon 6: Brasilianeren sliter defensivt om dagen og undertegnede har ikke noe i mot å se litt mer Torosidis fremover. Lager straffe for andre kamp på rad og selv om armen kanskje var utenfor straffefeltet; hvorfor heve armen sånn? Vær litt mann og ta en ball i trynet for laget. Bidro heller ikke nevneverdig offensivt.

Kostas Manolas 6.5: Denne vurderingen skulle jo egentlig være så veldig, veldig bra. Men grekeren må få kraftig trekk for å dra på seg et helt unødvendig rødt kort som gjør stoppersituasjonen til Roma enda mer prekær enn den allerede er. Før dette er han strålende. Det var nesten litt flaut å se Morata prøve å utfordre Manolas på fart. Er ellers dominant og sterk i duellspillet. Benatia er erstattet og vel så det.

Mapou Yanga-Mbiwa 7: Rart med stoppere som gjør en så god kamp når laget slipper inn tre, noe som ytterligere illustrerer Rocchi innflytelse på utfallet. Er noe uryddig og litt «all over the place», men hvilken vilje på leiesoldaten. Leverer blant annet en helt sinnsyk blokk på et Juve-skudd der han ofrer hele kroppen, slik skal man gjøre det, Maicon. Fortsetter der han slapp mot City med overraskende god pasningsfot. Er også usedvanlig rolig og kald, noen ganger litt vel mye av det gode.

José Holebas 6.5: OK kamp av grekeren, uten at han er veldig synlig. Kommer nok bedre til sin rett mot svakere motstand der han kan få utfolde seg mer fritt fremover. Leverer en nydelig blokkering på skudd fra Tevez etter at argentineren hadde vent bort Manolas og var på meget farlig hold.

Seydou Keita 7.5: Den rutinerte midtbanemannen fortsetter å levere. Stoisk ro både med og uten ball og tydelig i alt han foretar seg. Tror ikke man kan bli mer rutinert.

Radja Nainggolan 6.5: Fortjent tilbake i landslagstroppen til Belgia, men hadde hatt godt av en pause nå. Spilt alt som er av kamper og begynner tydelig å bli sliten. Var ujevn og hadde ikke den sedvanlige timingen i duellspillet sitt. Innsatsen skal dog ingen betvile, mannen vil alltid gi alt.

Miralem Pjanic 6: Ikke hans beste dag på jobben. Greier ikke helt sette preg på kampen slik han burde. Må også trekkes for den elendige avslutningen på Romas gigantsjanse i annen omgang, der han absolutt skulle sendt Roma i føringen igjen.

Juan Manuel Iturbe 7: Kald og rolig alene med Buffon etter et perfekt løp. Kan bli mange målpoeng på argentineren fremover hvis han holder seg skadefri. Flott driv med ball, må fortsatt jobbe litt med vurderingene med tanke på når ballen skal slippes videre, men synes han har tatt klare steg i riktig retning allerede. Voldsom innsats.

Francesco Totti 7: Iskald når straffesparket skal ekspederes og feirer nydelig foran egne fans. Har noen frekke flikker og er vital i de gode angrepene Roma syr sammen. Kampbildet etterhvert ikke ideelt for kapteinen, men god kamp alt i alt.

Gervinho 8: NYDELIG målgivende til Iturbe der han gjør alt selv. Har mange fine dribleraid i løpet av kampen og driblet seg ved én anledning til en kjempesjanse, men avslutningen forsvant dessverre over mål. Ogbonna fortsatt svimmel.

Alessandro Florenzi (25′) 6: Får ikke satt sitt preg på kampen etter han kommer inn for Iturbe.

Leandro Paredes (N/A): Ikke nok til å få vurdering, men et litt pussig bytte?

Mattia Destro (N/A): Fikk tilsynelatende noen minutter.

Rudi Garcia 6: Ikke noe å utsette på laguttaket, selv om undertegnede helst hadde sett Torosidis foran Maicon. Burde unngått å bli sendt på tribunen. Nydelige uttalelser etter kamp, men det kan vi ikke ta med i betraktningen her.  

Gianluca Rocchi 0.