Palotta: Fotball er et vanskelig spill og noen ganger skjer det kontroverser og feil

Giallarossipresidenten James Palotta ber alle ta et dypt åndedrag i ettermelet etter de mildt sagt tempererte utsagnene etter det svært kontroversielle Serie A sammenstøtet søndag.

ccb4e23c8aa216f1e96d31ab209c036b_XLDet etterlengte oppgjøret for tabelltoppklubbene AS Roma og Juventus, lovte mye og leverte vel så det, da scudettoholderen forsvarte tittelen mot Roma.

Dommer Gianluca Rocchi var i sentrum av furore på grunn av en rekke kontroversielle avgjørelser, særlig i tildelingen av to omstridte straffer i første omgang, i favør hjemmelaget. Også Juventus’s Alvaro Morata og Roma’s Kostas Manolas endte opp i tottene på hverandre, og ble premiert med hvert sitt røde kort.

Det vonde blodet mellom lagene, fortsatte angivelig utenfor banen også, hvor Juventus’s Leandro Bonucci har plaget Roma supportere på twitter og Romaspillere på vei hjem fra Torino, ble hetset på flyplassen av Juventustilhengere.

Il Capitano Fransesco Totti, helte salt i såret da han i et intervju etter kampen uttalte at Juventus burde spille i en liga for seg selv, med tanke på særbehandlingen de får av dommere i Serie A.En kommentar som gjorde at Juventusdirektør Pavel Nedved hevder at han burde bli fratatt kapteinbindet.

Alt dette furoret har nå ført til at Romapresident James Palotta har sett sitt snitt til å sette en våpenhvile mellom klubbene. «Alle bør ta seg et dypt åndredrag og roe ned» hevder han i en uttalelse på Roma’s offisielle nettsted.

«Fotball er et vanskelig spill og noen ganger skjer det kontroverser og feil.»

«Det skjer begge veier. På slutten av dagen så er vi begge gode lag og ser frem til et lang rivaleri. Det er bra for italiensk fotball.»

«Jeg er stolt av vårt lag for alltid, elsker vår sjel og Roma vil være tilstede i en lang tid fremover, bli vant til det! Forza Roma»