8 spillere på landslaget

Det var ikke mange spillere igjen på Trigoria sist når det var duket for landslagspause ettersom hele 15 spillere var på reisefot. Grunnet skader,  utenomsportslig og sportslig er det nå kun 7 stk. som skal representere sine land. 

Mattia Destro og Alessandro Florenzi; Italia

10. oktober: Aserbajdsjan (H)

13. oktober: Malta (B)

Etter å ha vunnet 2-0 på Ullevaal tar Gli Azzurri turen til Sicilia og La Favorita for å møte Aserbadjan som tapte sin åpningskamp. Til Sicilia har trener Antonia Conte halvert Roma-kvoten fra Norges-besøket ettersom De Rossi og Astori begge er skadet og dermed ikke med sydover. Fra Sicilia tar Contes menn den meget korte flyturen ned til Malta for å bryne seg på motstanderen Norge måler krefter mot i morgen.

Vasilis Torosidis og Kostas Manolas, Hellas

11. oktober: Finalnd (B)

14. oktober: Nord-Irland (H)

Tidligere Roma-trener Claudio Ranieri fikk en tøff start som landslagstrener for Hellas da han tapte 1-0 hjemme mot Romania i åpningskampen for EM-kvalifiseringen. Nå tar Ranieri med seg Torosidis og Manolas til Finland for å ta kvalifiseringens første poeng før turen går hjem igjen når Nord-Irland kommer på besøk. Jose Holebas har blitt skadet og måtte melde forfall fra troppen.

Gervinho; Elfenbenskysten

11. oktober: DR Kongo (B)

14. oktober: DR Kongo (H)

Etter å ha slått Sierra Leone 2-1 på hjemmebane for så å bli knust av Kameroon 4-1 kun dager senere er Gervinho nødt til å ta en del poeng fra Den domerikanske republikken Kongo som sitter i samme båt som Elfenbenskysten etter to kamper ut i ACN-kvalifiseringen. Noen håper muligens at Elfenbenskysten ikke greier å kvalifisere seg til mesterskapet som spilles i Marokko fra 17. januar- 8. februar noe som vil si at Gervinho kommer til å gå glipp av viktige Roma-kamper hvis Elfenbenskysten kommer topp 2 i gruppa.

Radja Nainggolan, Belgia

10. oktober: Andorra (H)

13. oktober: Bosnia (B)

Nainggolan er virkelig inne i landslagsvarmen etter en meget imponerende sesongstart for Roma. Belgia spiller sin første kvalifiseringskamp til EM 2016 når Andorra er gjester i Brussel. 3 dager senere er Miralem Pjanic vertskap for Nainggolan og Belgia da det er duket for oppgjøret mellom de to beste lagene i gruppe B.

Miralem Pjanic; Bosnia

10. oktober: Wales (B)

13. oktober: Belgia (H)

Etter å ha kommet meget skjevt ut med tap hjemme for Kypros hvor Miralem Pjanic bommet på straffe får Pjanic og Bosnia to meget tøffe oppgjør mot Wales og Belgia. Wales vant sin første kamp 2-1 borte mot Andorra og skal absolutt ikke kimse av og Belgia med Nainggolan på laget vet de fleste hva kan gjøre etter å ha kommet til kvartfinalen i VM.

 Mapou Yanga-Mbiwa; Frankrike

11. oktober: Portugal (H)

14. oktober: Armenia (B)

Etter over to år utenfor landslaget er Romas innlånte spiller tilbake i landslagsvarmen etter at Koscielny måtte melde forfall grunnet skade. Frankrike er vertsnasjon under EM om 2 år og spiller dermed ikke kvalifiseringskamper. Dog skal de måle seg opp mot Portugal og Armenia i vennskapskamper.

 

Spillere som var med under sist landslagspause, men ikke med nå: Maicon, De Rossi, Astori, Ljajic, Sanabria og Holebas