Fredagsnotiser

Nå som det er landslagspause er det relativt stille i nyhetsbildet rundt Roma, bortsett fra de evige Strootman-historiene som aldri ser ut til å gi seg i britisk presse. Både James Pallotta og Kevin Strootman har denne uken antydet at det ikke finnes en sjanse for at dette kommer til å ta sted, og sistnevnte uttalte til og med at hans hovedfokus var å score så fort som mulig for Roma når han omsider er klar for spill igjen.

Et lite hakk mer sannsynlig er det derimot at en ny midtbanespiller kommer inn dørene på Trigoria og Olimpico i januar. Det har vært mye snakk om Adrien Rabiot siden Sabatini tilsynelatende nesten lyktes å kjøpe ham mot slutten av overgangsvinduet. I dag meldes det Sabatini’s høyre hånd, Federic Massa, skal ha møtt Rabiot’s advokat på et hotell i Roma. Prismessig skal det hele ligge på omtrent €4 millioner pluss prestasjonsavhenge klausuler.

Til slutt har det også i dag blitt spekulert i om at Roma skal være interessert i å hente gode gamle Petr Cech. Tsjekkeren har kommet ut i kulden i Chelsea etter at Courtois har blitt funnet moden nok til å bli foretrukket mellom stengene av Mourinho. 32 år som keeper er ikke nødvendigvis noe negativt, og Cech kan være en anvendelig arvtager for Morgan de Sanctis når den tid skulle komme. Disse ryktene er dog meget løse, men det ville ikke overraske nevneverdig om Sabatini hadde et lignende ess i ermet når januarvinduet nærmer seg.

God helg!