Keita skadet på landslagssamling

Til tross for gode resultater så langt i sesongen har ikke alt gått på skinner for AS Roma. Klubben har hatt et unormalt antall skader så langt og nå har Seydou Keita også kommet på skadelisten etter at han pådro en leggskade da Mali slo Etiopia. Omfanget av skaden er enda ikke kjent, men Keita sier selv at han tviler sterkt på at han rekker kampen mot Chievo. Det er også høyst usannsynlig at han rekker oppgjøret mot Guardiola’s Bayern.

Dermed kan han slenge seg på alternativ trening med Daniele De Rossi, Kevin Strootman, Davide Astori, Leandro Castan, Federico Balzaretti, José Holebas og Morgan De Sanctis. Salih Ucan har dog kommet tilbake fra sine skadeproblemer.

Med Kostas Manolas suspendert i de neste to kampene har Roma en aldri så liten krise både på stopperplass og på defensiv midtbane. Heldigvis skal både Davide Astori og Daniele De Rossi nærme seg comeback etter sine skadeproblemer, noe som er uhyre viktig ettersom Roma nok en gang går inn i en periode med mye kampen, blant annet mot Bayern München.

Når det gjelder Kevin Strootman skal hardhausen ha satt seg som mål å være tilbake til bortekampen mot Atalanta den 22. november, et oppgjør der han reddet Roma-poeng forrige sesong.