Kevin Strootman trener med ball!

En av de skumleste spillerne som noen gang har trekt i Roma-drakt er endelig i gang med å sparke til den runde lærkula igjen. Strootman røk korsbåndet i starten av mars da Roma møtte Napoli borte i tillegg til å skade menisken. De første prognosene tydet på et comeback i februar, før dette senere ble justert til desember. Nå håper Strootman å være i troppen som reiser til Bergamo for å møte Atalanta den 22. november. Daje Kevin!

Bz1pSGzIcAENXw4.jpg-large

 

Det er ikke den eneste gode nyheten fra Trigoria i dag. Den brasilianske backen Douglas Maicon har forlenget sin kontrakt med AS Roma. Etter et begredelig opphold i Manchester City kom den tidligere Inter-spilleren til Roma foran forrige sesong og imponerte i hovedstaden. I utgangspunktet gikk kontrakten hans ut etter denne sesongen, men nå har han forlenget til 30. juni 2016. Skulle samarbeidet fortsatt være fruktbart er det opsjon på ytterligere ett år i kontrakten.

Bz1eLL7IIAA9eMl.jpg-large