Spillervurderinger Chievo

 

Morgan De Sanctis – 7,0

Etter at Skorupski fikk sin absolutte ilddåp som Roma-keeper på bortebane mot Manchester City og Juventus var De Sanctis tilbake mellom stengene og det resulterte i nok en clean sheet. Blir ikke satt på de alt for store prøvene i dag heller, men tar de 3 ballene som kom i retning målet uten store problemer.

Maicon – 6,5

Uvanlig stille fra brasilianeren og var ikke medvirkende til seieren. Overraskende lite med offensivt og kommer nok ikke til å være andpusten når Bayern kommer til tirsdag.

Mapou Yanga-Mbiwa – 7,0

Nok en finfin oppvisning av den innlånte midtstopperen. Har noen fine tekniske og risikable detaljer som bakerste mann ved noen anledninger som var  vellykket, men det er lov når en leder 3-0 mot Chievo.

Davide Astori – 7,0

Endelig tilbake fra skade og en kan tro at Astori har trent på posisjonering de siste ukene ettersom de var plettfrie. Hindrer Chievo i å få til nesten noe som helst sammen med Mbiwa.

Ashley Cole – 6,0

Sliter med å se hva han tilføyer dette Roma-laget pdd. Er lite involvert offensivt og er heller ikke helt kompetent defensivt.

Daniele De Rossi – 7,0

Sånn som Astori ble De Rossi skadefri i det erstatteren ble utilgjengelig. Selv om Keita har levert varene til gangs var det fint å se De Rossi igjen og var på det nivået vi har sett han det siste året. Skaffet en litt billig straffe etter en halvtime spilt da han ble revet ned på en corner.

Radja Nainggolan – 7,0

Med 10 kamper på en drøy måned er det litt underlig at ninjaen fikk spille hele 88 minutter på 3-0 hjemme mot Chievo. Uansett var det nok en vel gjennomført kamp av Nainggolan, Har en god del fantastiske pasninger og er nok en gang strålende defensivt.

Miralem Pjanic – 6,5

Litt tam rett og slett, får ikke vist sitt kreative register så mye som vi har sett tidligere. Fikk dog en assist da han la corneren som Destro headet inn.

Adem Ljajic – 7,5

Først og fremst vartet Ljajic opp med en fantastisk scoring, og utenom det var serberen svært villig og truet mye bakrom. En av de beste kampene Ljajic har hatt for Roma.

Fransesco Totti – 7,5

Scorer for tredje kamp på rad da han satte inn 3-0 med en knallhard straffe. Var nære å score to da skuddet hans i første omgang curlet noen centimenter utenfor stolpen. Noterte seg også for en assist på scoringen til Ljajic og virker å være i kjempeform om dagen.

Mattia Destro- 7,0

Setter fyr på Olimpico allerede etter 4 minutter da han headet praktfullt inn 1-0 på corner. Resten av kampen blir det noen bom i tillegg til et gult kort.

Innbyttere:

30′ Alessandro Florenzi – 6,0

Får en halvtime på å bevise at han ikke kan slå innlegg, og det fikk han til med glans.

23′ Leandro Paredes -N/A

Gjør ingen stor forskjell når han kom på, men hyggelig at Garcia gir argentineren noen minutter nå og da.

3′ Salih Ucan – N/A

Får sin debut helt på tampen, og hadde et par fine touch. Forhåpentligvis får vi se mer av krølltoppen senere.