Før kampen: Sampdoria-Roma

Imorgen skal våre rødgule helter til Genova og Stadio Luigi Ferraris for å kjempe om poeng når Sampdoria er rundens motstander. Tirsdagens kamp mot Bayern Munchen er et avsluttet kapittel, og motivasjonen om å reise seg burde absolutt være tilstede.

Sampdoria og den tidligere Roma-spilleren Sinisa Mihajlovic er et av to ubeseirede lag denne sesongen. Dette gjør at de befinner seg i et ganske så pent selskap med 11 klubber som så langt ikke har tapt poeng i Europas største ligaer. På 7 kamper står man med småpene 4-3-0 og 9-4 i målforskjell, hvilket har gitt en foreløpig tredjeplass. Hvor vidt dette indikerer hvor sterke Sampdoria er eller ei gjenstår å se, da de har hatt et relativt greit kampprogram. Roma på hjemmebane er sesongens første store hinder, og man kan se på bortelaget som favoritter. Sampdoria på sin side kan dra fordel av at gjestene spilte 90 minutter mot et av tidenes beste fotballlag bare 4 dager tidligere. Forrige sesong tok Roma med seg alle poengene i en kamp som endte 0-2 etter scoringer av Bayerns pengegriske midtstopper Medhi Benatia og Gervinho.

FBL-ITA-SERIEA-SAMPDORIA-ROMA

Form:

Sampdoria: D W W W D

Roma: W W W L W

Sansynlige lagoppstillinger:

Sampdoria: Romero, De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Mesbah; Soriano, Palombo, Obiang; Gabbiadini, Okaka Chuka, Eder

Suspendert: Cacciatore

Skadet: Viviani

Roma: De Sanctis, Torosidis, Astori, Yanga-Mbiwa, Cole; Pjanic, De Rossi, Nainggolan; Destro, Totti, Gervinho

Suspendert: Manolas

Skadet: Balzaretti, Strootman, Borriello og Curci. Maicon er heller ikke med i troppen.

Walter Sabatini er utrolig dyktig i jobben sin, men har altså ikke huket av i boksen for «kan ikke spille mot egen klubb». Derfor kan man forvente to romere fra start hos Sampdoria. Det tidligere supertalentet Okaka, som etter mye om og men har begynt å vise frem sitt potensiale, har startet alle kampene for Sampdoria denne sesongen. Mannen som skal styre Roma og Italias midtforsvar i mange sesonger fremover, Alessio Romagnoli, spiller trolig også fra start imorgen.

roma-siena calcio

Kampstart er 20:45 og CMORE fotball og CMORE fotball HD viser kampen.

Daje!