Spillervurderinger Sampdoria

Morgan De Sanctis 6.5: Har ikke all verden å bryne seg på og tar det som kommer greit. Godt å holde nullen etter den famøse Bayern-kampen.

Vasillis Torosidis 6: Ikke alltid like trygg defensivt i denne kampen og glipper Okaka da den tidligere Roma-spissen definitivt kunne senket gamle lagkamerater. Snytt for assist av Sergio Romero.

Mapou Yanga-Mbiwa 7: Funnet seg imponerende kjapt til rette. Tar ansvar og vil også bidra til å skape offensivt.

Davide Astori 7: Holdt Sampdoria unna å skape all verden. Er som sin makker ofte i overkant rolig med ball til at en supporters hjerte skal holde i mange år, men balanserte dette fint på Marassi.

José Holebas 6.5: OK defensivt. Langt mer direkte enn Cole offensivt og kommer nok til å starte en del kamper på bekostning av engelskmannen fremover.

Alessandro Florenzi 6: Tilbake til sin opprinnelige indreløperposisjon og løser det greit med sin løpskraft. Roma hadde dog åpenbart mangel på kreativitet fremover og her kan ikke Florenzi hjelpe på. Burde scoret mål, men kombinasjonen av en god keeperprestasjon og en middels avslutning gjorde at det endte målløst.

Daniele De Rossi 6: Treffer på de korte, men ikke på de lange pasningene som skal løse opp for et statisk Roma. Igjen bekymringsverdig tung.

Radja Nainggolan 6.5: Har spilt all fotball for både Roma og Belgia siden sesongstarten og begynner å bære litt preg av dét. Bidrar allikevel med det han er best på: frekvens i forflyttning og gjenvinning. Har dog en kurve som har flatet litt ut siden en veldig god sesongstart, men det settes på kontoen for slitne bein. Får forhåpentligvis hvilt i midtuka.

Adem Ljajic 5.5: Sliter, nesten som alltid, med å sette skikkelig preg på kampen. Får kun til én avslutning, noe som er altfor svakt.

Francesco Totti 5.5: Veldig svak kamp til Totti å være. Er upresis, spesielt på dødball. Kommer straks sterkere tilbake.

Gervinho 6.5: Er igjen Romas eneste farlige moment offensivt. Driblingene går som alltid lit hit og dit. Skulle som alltid hatt en scoring, men det ble ingen nettkjenning denne gangen. Tung bør på hans skuldre når så få av lagkameratene melder seg på offensivt.

Pjanic, Destro og Iturbe med for lite tid til å bli vurdert.

Rudi Garcia 5.5: Mye som ikke fungerte. Roma så ut til å mangle guts. Stoler på Ljajic fremfor Iturbe uten at det gir avkastning. Pjanic har vært svak i en periode og benkingen kan forsvares, men Roma mistet en del kreativitet uten bosnieren. Kritikken etter denne kampen er først og fremst at han venter aldeles for lenge på å gjøre endringer på et lag som åpenbart ikke fungerte optimalt.