Roma snuser på Ødegaard

Tuttomercatoweb meldte tidligere i dag at Walter Sabatini skal ha spurt vår alles kjære John Arne Riise om å drive litt lobbyvirksomhet, eller hva artikkelforfatteren hos Tuttomercatoweb kaller ‘diplomatisk arbeid’, hos familien Ødegaard for å få det unge norske fenomenet til å velge Roma ovenfor de andre frierne som for tiden flokker rundt ham.

Nyheten har også tv2.no fått med seg, og spurte Riise om omfanget til hans nåværende relasjon til den gulrøde gamleklubben, uten at han ville kommentere på dette. Han bekreftet imidlertid at han har “anbefalt Roma å hente hente Martin”. Den unge nordmannen, som har fått tilnavnet “Fjordens Messi” i ovennevnte artikkel, har som kjent vært ryktet til alle mulige slags klubber, og VG meldte i går at hans far hadde vært i Barcelona for grunner man kun kunne spekulere i, noe VG grep sjansen til å gjøre.

Kanskje er Sabatini igang med en aldri så liten plan for å komme i førersetet i hele denne sagaen?

Ellers er det lite i nyhetsbidet rundt hovedstadsklubben om dagen, bortsett fra at det ryktes at Ashley Cole skal være på vei ut allerede i januar, og at han da i så fall skal erstattes med evig-ryktede Davide Santon, Fiorentinas Manuel Pasqual eller Barcelona’s Adriano. Dette kan dog foreløpig tas med en stor klype salt, selv om det er sant at engelskmannen ikke har imponert nevneverdig.