Utskiftninger i klubbstyret: Mia Hamm inn, Di Benedetto og Fenucci ut

I Sommer solgte Unicredit sin resterende andel av aksjer i AS Roma til Pallottas konsortium og med det forsvant også deres representer ut av styret. I dag ble det avholdt generalforsamling for akjsonærene og i den forbindelse ble to ytterlige utskiftninger foretatt.

Ut går Claudio Fenucci og Thomas Di Benedetto, Fenucci vil snart ta fatt på nye oppgaver i Bologna som nylig ble tatt over av amerikaneren Joe Tacopina (som satt i Romas styre frem til i sommer). Inn i styret kommer to amerikanere, Richard D’Amore som er en av medaksjonærene i Pallottas konsortium kommer tilbake (var med i 2010), nyheten er den tidligere amerikanske landslagspilleren Mia Hamm. Hun regnes som kanskje verdens beste kvinnelige fotballspiller gjennom tidene og har vunnet FIFA World player to ganger, hun er også en av to kvinnelige fotballspillere som er å finne i listen over de 100 mest betydningfulle fotballspillerene gjennom tidene(FIFA 100).

Kort intervju med Mia Hamm fra tidligere i høst:

[youtube height=»HEIGHT» width=»WIDTH»]https://www.youtube.com/watch?v=r8wSdnRAr4U[/youtube]

 

Under møtet ble det også gitt større fullmakter til Pallotta, som nå nærmest har egenrådig kontroll over alle store avgjørelser. Det ble også bekreftet av direktør Baldissoni at en ny stor hovedsponsor er på vei inn og at det om kort tid vil bli offisielt. Det ryktes i at Samsung er Romas nye hovedsponso og at den årlige summen de vil betale ligger rundt 15 milioner euro, det vil isåfall være tidenes mes lukseriøse sponsoravtale i Italiensk fotball.