Forhåndsomtale: Roma – Cesena

Roma venter besøk fra Serie B opprykkeren Cesena førstkommende onsdag, for en midtuke match i Serie A. Roma forventer tre enkle poeng i gave, fra et Cesena som ikke kan vise til en eneste seier siden første runde.

Roma vs Cesena

Giallarossi ligger foreløpig på andre plass på tabellen, tre poeng bak seriemester Juventus, etter at det ble poengsplitt mot Sampdoria i 0-0 matchen sist helg. Cesena på sin side fallt ned til 17. plass etter tap mot Internazionale sundag kveld, og det har gått syv serierunder siden Cesena’s siste og eneste seier, mot Parma.

Roma skilter med null hull når det kommer til tannlegesjekken for hjemmekamper. Roma har i rundens så langt 4 hjemmekamper vunnet alle, henholdsvis mot Fiorentina, Cagliari, Hellas Verona og Chievo Verona. Cesena derimot har mange hull, og har kun plukket ett opp poeng mot Udinese, hvor det ble poengdeling.

Roma og Cesena har kun møttes fire ganger i løpet av de siste ti årene. Roma på sin side leder statistikken med tre vinn og et uavgjort. Da de møttes i 2011/12 sesongen vant Roma 5-1 mot Cesena, med to mål scoret av ingen ringere enn Il Capitano.

Roma kommer trolig til å gjøre et par endringer i forkant av matchen, grunnet et svært hektisk program for tiden. Mattia Destro, Juan Iturbe, Miralem Pjanic, Ashley Cole og Kostas Manolas er alle forventet å se i startellveren.

Cessna på sin side vil også trolig gjøre et par endringer, Federico Agliardi og Manuel Coppola kommer trolig til å erstatte suspanderte Nicola Leali og Emmanuel Cascione, mens Rodriguez ventes tilbake til fordel for Milan Djuric.

Forventet lagoppstilling:

Roma: De Sanctis, Torosidis, Manolas, Yanga-Mbiwa, Cole, Pjanic, Nainggolan, Florenzi, Iturbe, Destro, Gervinho

Cesena: Agliardi, Cappelli, Lucchini, Volta, Renzetti, Coppola, De Feudis, Giorgi, Garritano, Rodriguez, Marilungo

Avspark 20.45, kampen kan sees på C More Fotball fra 20.40

Forza Roma!