Spillervurderinger Cesena

Lukasz Skorupski 7: Har fint lite å gjøre og har full kontroll på det lille som kommer, med unntak av headingen fra Hugo Almeida som gikk utenfor. Får pluss fordi han ved flere anledninger, spesielt i første omgang, er flink til å komme tidlig ut og avverge potensielt farlige situasjoner. Er også kjapp på å sette i gang.

Vasillis Torosidis 7: Begynner veldig bra, men skulle selvsagt ha scoret på trippelsjansen sin. Meget delaktig i målet til Destro. Var bra med også i andre omgang, men skuddforsøkene var så langt unna mål som det går an å komme. Innleggene var dog brukbare. Ikke satt på de store prøvelsene defensivt.

Kostas Manolas 7: Ikke mye å gjøre for Torosidis’ landsmann. Er rask og fysisk og har god kontroll. Ser også brukbar ut med ball.

Davide Astori 7: Var god så lenge han greide å holde seg skadefri. Blir satt i vanskelige situasjoner ved et par anledninger av egne lagkamerater, men løser det greit ettersom han er meget rolig og trygg med ball.

Ashley Cole 6: Vil og vil, men får det ikke til. Villig med offensivt i første omgang, men er veldig ofte upresis i avleveringene sine. Stusser gjennom en Cesena-angriper ved én anledning.

Daniele De Rossi 6.5: Kjempepluss for å havne på scoringslista igjen, deilig! Ellers som mange andre i kveld gjør han en uspektakulær kamp, uten at det er noe galt i å ha håndbrekket litt på før lørdagens oppgjør mot Napoli. Må få trekk etter to horrible feilpasninger, én i hver omgang. Den i andre omgang kom på 1-0 og havnet rett hos nærmeste Cesena-angriper. Kunne blitt skjebnesvangert.

Seydou Keita 6.5: Fint å ha ham tilbake etter skadeavbrekket. Blir en litt mer offensiv posisjon og han så noen ganger ut til å glemme seg der han falt ned ved siden av DDR ved noen anledninger. Er som alltid stødig med ball i beina, samt presis når han leverer den fra seg. Leser spillet bedre enn de fleste.

Miralem Pjanic 6.5: Er ikke helt i slag om dagen, men leverer en gjennombruddspasning i første omgang det står ekstrem respekt av. Skulle ha scoret på overtid.

Juan Iturbe 6: Svak dag for Iturbe, som sikkert ikke er 100 % etter skadeproblematikk. Fikk til lite og sleit med timingen i bevegelsene sine. Pottesur da han ble tatt av banen, like sur da han neste gang ble observert 25 minutter senere.

Mattia Destro 7: Perfekt kamp for Destro for et lavtliggende Cesena, men hadde lagkameratene justert ett hakk opp tidligere burde det definitivt blitt flere scoringer. Goalgetter scoring av rang på 1-0, og et aldeles nydelig hodestøt i krysset som dessverre ikke ble stående på grunn av en offside. Viste også ved flere anledninger tendenser i link-up spill med ving og/eller midtbanespiller(e).

Gervinho 7: Må få pluss for å i perioder være Romas eneste offensive alibi. Det går riktignok fullstendig over stokk og stein, i denne kampen i enda større grad enn vanlig, som da han driblet to mann, vendte opp og løp tilbake for å drible de samme to på nytt. Initiativrik herremann. Strålende i forkant av 1-0.

Alessandro Florenzi 7 (38′): Er  meget aktiv og god etter at han kommer inn og legger seg på høyrekanten. Blåser litt liv i et ellers tamt Roma. Burde hatt en assist, men verken Pjanic eller Destro fikk tilstrekkelig med sko på ballen til at slikt skjedde.

Mapou Yanga-Mbiwa 6.5 (36′): På langt nær like heldig som mannen han erstattet defensivt. Mister fullstendig kontroll på mann da det kom et overlegg fra venstre. Ble, som mot Bayern, fullstendig ballwatch. Heldigvis er Hugo Almeida fortsatt en ganske begredelig fotballspiller. Strålende assist til De Rossi trekker klart opp.

Radja Nainggola (N/A): Spilte ikke nok til å bli vurdert, men var god den lille tiden han fikk.

Rudi Garcia 7: Hadde nok en plan om at dette skulle blitt avgjort tidligere slik at Ucan eller Paredes kunne kommet inn. Bruker Keita og De Rossi samtidig, men er litt vanskelig å bedømme hvor vellykket det kan være etter å ha møtt såpass laber motstand. Gir fortjent tillit til Skorupski og treffer bra på byttet Iturbe-Florenzi. Fikk hvilt Totti og Nainggolan.