Bayern München 2-0 Roma

Roma hadde lite å stille opp med i München onsdag kveld, men resultatet ble langt hyggeligere enn sist. 

skorupski roma

Romas lag: Skorupski; Torosidis, Manolas, Mapou, Cholevas (45′ Cole); Keita, De Rossi, Nainggolan; Florenzi (58′ Pjanic), Destro, Iturbe (75′ Gervinho) 

 

Rudi Garcia overrasket mange med laguttaket da han valgte å sette blant annet De Sanctis, Totti, Gervinho og Pjanic på benken, men det viste seg ihvertfall i åpningsminuttene å være en god idé da Roma presset Bayern til et hjørnespark etter kun to minutter. Det var dog de to minuttene Roma fikk lov til å kjenne på ballen denne kvelden.

For etter de få åpningsminuttene som Roma hang med kom kvalitetsforskjellen på lagene til synet. Bayern trillet ball rundt Romas 16-meter igjennom de siste 40 minuttene av den første omgangen og fikk hull på  byllen etter 38 minutter da Torosidis gav Alaba mye rom på høyresiden som la inn til Ribery som med hjelp av stolpen satt inn 1-0 til vertene som også var pauseresultatet.

Kampforløpet fortsatte etter pause uten at Bayern skapte veldig mye, men det lille håpet Roma-supporterne hadde på 1-0 ble knust da Torosidis nok en gang var ute å sykle og Lewandowski fikk lagt inn fra høyre til Götze som chippet ballen glitrende over Skorupski.

De siste 20 minuttene kontrollerte Bayern München inn det hele, men Roma fikk en sjanse på tampen når Cole spilte fri Gervinho med et lekkert helspark før ivorianeren ble stoppet mesterlig av Manuel Neuer. Returen endte opp hos Nainggolan, men også den var Neuer med på.

Dermed endte det med  2-0 til Bayern München, men Roma innehar fortsatt 2.plassen i gruppen bak Bayern München som allerede er gruppevinnere. Neste oppgjør i Champions League for Roma er borte mot CSKA og vil med seier i Russland kvalifisere seg for 8-delsfinale hvis Manchester City ikke greier å slå Bayern München. Skulle Roma tape med 5 mål vil Champions League-eventyret være for denne gang. (Innbyrdes oppgjør teller før målforskjell).