Spillervurderinger Bayern München

 

Lukasz Skorupski 6,0 – Gir en farlig retur i første omgang, men har full kontroll på langskuddene som følger etter. Sjanseløs på begge scoringene. Helt håpløse utspark.

Vasilis Torosidis 4,0 – Åpner  bra og har en fantastisk blokkering på et skudd fra Bernat, men så går det rundt for grekeren som var utslagsgivende på begge Bayern sine scoringer. Hjelper ikke på vurderingen og skade Florenzi da han tråkket på ankelen han tidligere i kampen hadde tråkket over.

Mapou Yanga-Mbiwa 6,0 – Beste forsvarsspiller i dag og viser frem muskler og dytter bort irriterende Bayern-angripere flere ganger. Posisjonerer seg bra, men henger litt etter Götze på den andre scoringer.

Kostas Manolas 6,0 – Sammen med Mbiwa gjør han en god jobb med å hindre Bayern-angrepet i å skape de største sjansene. Kommuniserer bra og holder linja og gjorde det vanskelig for Lewandowski og komme seg fri. Litt passiv på 2-0.

Jose Holebas 5,5– Får en mye mer takknemlig oppgave denne gang ettersom Arjen Robben var satt ut grunnet magetrøbbel. Har grei kontroll på Mario Götze, men roter bort et par baller av ren desperasjon. Ble byttet ut til pause for Ashley Cole.

Radja Nainggolan 5,5– Blir knuffet og dyttet vekk igjennom hele kampen og viste aldri musklene han innehar. En god del balltap i tillegg til et dårlig forsøk på å skaffe straffe i første omgang. Får Romas største sjanse på tampen, men en ustoppelig Neuer reddet mesterlig.

Daniele De Rossi 6,0– Styrer midtbanen bra og henger greit med. Stopper en del oppspill og bistår midtstopperne når trykket er på som verst. Er litt bedre enn sine midtbanekolleger.

Seydou Keita 5,5-  Har rutinen, men blir sammen med resten av midtbanekollegaene litt underlegne i forhold til Bayern-midtbanen som blir assistert av forsvaret til en hver tid.

Juan Manuel Iturbe 6,0– Leker med Benatia ved et par anledninger og var frisk i åpningen. Skaffer en del frispark som gav Roma-spillerne en pust i bakken innimellom det store Bayern-presset. Blir likevel ikke helt det store fra argentineren før han ble byttet ut et kvarter før slutt.

Mattia Destro 5,0– Får lite å jobbe med, men av de ballene han fikk rotet han det hele vekk. Ble spilt veldig fint igjennom av Florenzi i første omgang, men rotet det hele vekk med en mislykket finte. Har en del feilpasninger og får ikke kommet til noen sjanser.

Alessandro Florenzi 6,5 – Romas beste. Hadde noen utsøkte krempasninger i tillegg til å gjøre seg spillbar ved flere anledninger. Har dog noen skuffende dødballer. Tråkket over i første omgang før han ble tråkket på det samme stedet av Torosidis tidlig i den andre og måtte byttes ut.

Innbyttere:

45′ Ashley Cole 6,0 – Overrasker positivt og gjør få feil. Nydelig helpasning som åpner opp for Romas eneste sjanse i kampen.

58′ Miralem Pjanic N/A – Spiller ving og er usynlig ettersom Roma nesten ikke har ballen på motsatt halvdel.

75′ Gervinho N/A- Får en sjanse på tampen, men som for to uker siden var Neuer i det umulige hjørnet.