Forhåndsomtale: Torino

Torino gjester Stadio Olimpico denne helgen i et spennende møte med AS Roma, denne gangen uten Cerci og Immobile.

torino-roma-1-1-marco-borriello-04-2

Både Roma og Torino har en hard uke bak seg, hvor begge tapte i henholdsvis Champions League og Europa League. Torino hadde opprinnelig planer om å dra rett til den italienske hovedstaden etter nederlaget i Helsinki, men ble tvunget til et ufrivillig stopp i egen hjemby på veien, på grunn av værforholdene som herjer i mellom-Italia om dagen.

Roma som dessverre falt tre poeng bak Scudettoholder Juventus etter en skuffende bortekamp mot Napoli sist helg, vil gjøre alt i sin makt til å vise at de fortsatt er suverene på hjemmebane. Ikke en eneste kamp i årets Serie A er tapt på Olimpico av Roma.

Torino på sin side, har kun vunnet en av fire bortekamper så langt i sesongen, så sansynligheten for at Roma får tre poeng denne helgen er sterkt tilstede. Det skal også sier at Roma har vunnet 11 av 12 møter, mot den Piemonte-baserte klubben.

Alessandro Florenzi blir høyst sansynlig ikke å se i start-ellveren da han for tiden plages med en ankelskade, som vi så i ukens Champions League kamp mot Bayern München. Innledningsvis ble det fryktet at han hadde brukket ankelen, men røntgen viser at det ikke er det.

Roma’s skadeliste er på grensen til bekymringsverdig, men heldigvis er det gode nyheter å melde når det kommer til Leandro Castan og Kevin Strootman. De blir nok likevel heller ikke å se i startellveren til denne kampen, på tross av helbred.

Da Roma sist møtte Torino hjemme, vant Roma 2-1, Roma er også det laget i Serie A som har vunnet flest ganger mot Torino.

Sansynlig lagoppstilling

Roma: De Sanctis; Torosidis, Yanga-Mbiwa, Manolas, Cole; Pjanic, De Rossi, Nainggolan; Gervinho, Totti, Ljajic

Torino: Gillet; Maksimovic, Glik, Moretti; Peres, Gazzi, Vives, Farnerud, Darmian; El Kaddouri; Quagliarella

Ingen suspanderte fra hverken Roma eller Torino.

Avspark er søndag klokken 20.45, og kampen vises på C More Fotball fra 20.40.

Forza Grande Roma!