Billettinfo Roma – Lazio 11. januar 2015

Billettsalget til sesongens første derby åpner tidligere enn ventet (vanligvis kun 3-4 uker før kamp). Vi regner med at det kommer til å være stor pågang, så billetter bør bestilles så fort som mulig. 

Lazio-Roma

Billettsalget starter 17. november og det er kun tilgjengelig billetter på Tribuna Tevere €82 via AIRC (€74 for kvinner og €58 for deunder 14 og over 65)

Vi kjører en samlet billettbestilling da det har vært en god del pågang. Siste frist for kjøp av billetter via AIRC vil være 1. desember, vi må derfor ha alle bestillinger med nødvendige opplysninger innen 30. november.

Bestilling av billetter foregår på følgende måte: Alle som ønsker billetter melder seg på via dette regnearket (klikk her). Deretter må du sende en mail med scan/bilde av passet til de som skal ha billett til erlend@asroma.no. Overfør deretter det samlede beløpet i NOK med dagens eurokurs til RCNs konto: 1503.17.84147

Lazio Merda (snø)

 

Hvis det er stemning for det ordner vi selvfølgelig en sosial sammenkomst i Roma i løpet av kamphelgen. Alle øvrige spørsmål kan stilles på mail til erlend@asroma.no.

PS. Dato og klokkeslett for kampen er ennå ikke bekreftet, det eneste som er sikkert er at det ikke blir mandagskamp.