Castan må under kniven

Romas brasilianske forsvarskjempe har kun spilt 45 minutter fotball denne sesongen. I en lang rekke med skader og sykdom er det også en mer alvorlig tilstand som har holdt brasilianeren på sidelinjen. Etter måneder med spekulasjoner slapp i dag AS Roma denne meldingen for å klargjøre situasjonen til Castan:

Etter kampen mot Empoli meldte spilleren om kraftig svimmelhet. Spilleren undergikk tester i dagene etter kampen som avslørte medfødte malformasjoner i hjernen, en tilstand kjent som cavernoma.

Testene fant en liten væskeansamling og en konsekvens av dette var en hevelse. Dette var årsaken til symptomene spilleren meldte om. De opphørte av seg selv etter noen dager.

Selv om ikke sykdommen setter spillerens liv i fare – han er faktisk i topp fysisk form- er det en sjanse for at symptomene vil gjenta seg. Derfor har det medisinske apparatet, klubben og spilleren bestemt seg for at han skal gjennomgå en operasjon i begynnelsen av desember som vil få bukt med problemet for godt. Dette vil tillate ham å fortsette med konkurranseidrett.

Les hele meldingen fra klubben her

Vi ønsker Leandro Castan lykke til med den forestående operasjonen, samt et smertefritt comeback på fotballbanen. Daje Leandro!