Roma Club Norvegia planlegger vårens gruppetur!

En god tradisjon gjentas når våre medlemmer samles i Roma for femte år på rad, nå kan du være med å velge hvilken kamp vi skal se!

Vi har i denne sesongen bestemt at vi ønsker å la dere bestemme når vi skal arrangere sesongens gruppetur slik at vi får med oss flest mulig medlemmer på turen. Vi har valgt tre  kamper som er aktuelle og alle har sine ulemper og fordeler.

Roma – Juventus 1. Mars (foreløpig) : Sesongens definitivt største kamp med tanke på at begge kjemper om Scudetto og den komplette skandalen når Roma ble fradømt  seieren og tapte 3-2 i Torino. Ulempen er at det begge lagene med høy sannsynlighet spiller midtukekamper i uken både uken før og etter og kampen derfor muligens vil bli flyttet til mandagen.

Roma – Napoli 4. April : Napoli har blitt en større rival med årene og de to leirene er ikke helt på bølgelengde, dette gjør at spenningen rundt denne kampen blir elektrisk og rammen rundt kampen nærmer seg den vi har sett i derbyene. Fordelen er at siden kampen spilles i påsken vil det bli lettere for mange som ellers sliter med å ta seg fri fra jobb eller skole, kampene i påsken blir heller aldri flyttet.

Roma – Palermo 31. Mai: Årets siste kamp kan bli en himmelsk ettermiddag i Roma med et fullsatt Olimpico. Kampen blir ikke flyttet da årets siste runde spiller alle lagene samtidig.

Striscione

Avsteminingen foregår på vår asroma.no i høyre kolonne og stenges tirsdag 2. desember. Kommenter gjerne også under hvis dere er en gruppe som har planlagt å dra på en bestemt kamp.