Kristoffer Ajer skal trene med Roma

 

IK Start melder på sine nettsider lørdag kveld at deres unge midtbanetalent Kristoffer Vassbakk Ajer skal trene med Roma den kommende uken etter en strålende høstsesong for sørlandsklubben. 

 

Ajer kommer til å befinne seg på Olimpico når Roma tar i mot Inter til morgendagens kveldskamp og vil knytte seg til laget mandag for å trene og se på forholdene. Fedrelandsvennen meldte tidligere denne uken at Ajer skulle trene med Roma, men at en overgang var uaktuell på nåværende tidspunkt og spilleren selv sier at det er kun for å høste erfaring.

Den 16-år gamle midtbanespilleren fikk sin tippeligadebut i høst etter at han meldte overgang fra LSK til Start i sommer. Det ble totalt 13 kamper i Tippeligaen denne sesongen på talentet som også fikk med seg en scoring i hjemmemøte mot Sarpsborg 08.

Vi ønsker Kristoffer lykke til og satser på at det om ikke så alt for lenge befinner seg en ny nordmann i klubben!