Ljajic reddet poeng

To tidligere scoringer av Simone Zaza gjorde livet surt for Roma som dypt inn i overtiden greide å få med seg ett poeng fra oppgjøret. 

ljajic sassuolo

 

Romas lag; De Sanctis; Florenzi, Manolas, Mapou, Cholevas; Pjanic (71′ Keita), De Rossi, Strootman (54′ Nainggolan); Ljajic, Destro, Iturbe (54′ Gervinho)

 

Etter at Fiorentina rappet poeng fra Juventus i går hadde Roma nok en gang mulighet til å nærme seg Juventus, men Rudi Garcias mannskap tok heller ikke denne gang vare på sjansen. For det var liten tvil om at mannskapet Rudi Garcia sendte utpå langt fra var det beste han hadde tilgjengelig med blant annet Gervinho, Nainggolan, Totti og Maicon på benken gjorde sitt at skinte igjennom at Manchester City-kampen på onsdag lå i tankene.

Uansett burde dagens lag vært mer enn godt nok til å slå Sassuolo på hjemmebane, men som i fjor så ble Sassuolo det første laget til å ta poeng borte mot Roma i Serie A. Det kunne dog blitt verre da Zaza hadde rukket å score to ganger i løpet av de første 20 minuttene hvorav den ene var en horribel tabbe av De Sanctis.

Det hele så mørkt ut til pause 0-2 i fleisen og bedre ble det ikke da De Rossi ble utvist kun fem minutter ut i den andre omgangen.

Med 10 mann, 0-2 og alle bytter brukt etter 75 minutter så det virkelig mørkt ut for Roma som slet med å komme til helt det store. Håpet om poeng kom til slutt da Gervinho tvang frem en hands på Vrsaljko innenfor 16-meteren og Ljajic satte inn 1-2 fra krittmerket. Etter reduseringen kom det et massivt press fra Roma, men utlikningen lot vente på seg til overtiden da Gervinho fant kaptein Florenzi på høyresiden som fikk lagt inn til Ljajic som satte inn 2-2 hele tre minutter på overtid.

Ett poeng er mer enn null og distansen opp til Juventus på tabelltopp forholder seg på tre poeng. Nå rettes blikket på den avgjørende Champions League-kampen mot Manchester City på onsdag!