Garcia: «Vi skal angripe»

Rudi Garcia dro med seg Gervinho til pressekonferansen i forkant av morgendagens kamp mot Manchester City og de gode vennene fra Le Mans og Lille var veldig klare på at det ikke var en hvilken som helst kamp som skal bli spilt i morgen. gervinho garcia pre city

Er denne kampen som en finale?
Gervinho: «Ja, men vi forbereder oss som normalt, det er en spesiell kamp, men samtidig er den som alle de andre. Vi ønsker å gå videre for supporterne, for klubben, og for oss selv. «

Tror du dette er din viktigste kampen som Roma-trener hittil?
Garcia: «Som jeg alltid sier, er hver kamp viktig. Som Gervinho  er det en finale. Som jeg sa før kampen mot CKSA Moskva, for å lykkes må vi spille. Vi vil ta sikte på å utnytte dem. 

Siden du har spilt i England, er morgendagens kamp en hevn mot Premier League?
Gervinho: «Selv om jeg spilte for Arsenal, er denne kampen følelsesmessig for seg selv. Selv om jeg spilte mot min tidligere klubb har jeg ingenting å motbevise. Vårt mål er å gå videre i Champions League. »

Hvordan vil du balansere laget i en kamp som denne?
Garcia: «Jeg har ikke noe valg, fordi hvis jeg hadde det ville jeg satt på 11 forsvarere. Vi har alt i våre egne hender. Vi vet ikke hva resultatet blir i kampen mellom CSKA og Bayern. Jeg ser ikke noe annet enn å angripe og score flere mål enn City. «

Har du dine tvil om å bruke De Rossi i morgen?
Garcia: «Allerede før Inter-kampen sa jeg at de tingene utenfor banen ikke angår meg. Jeg må stå bak spillerne mine å gjøre slik at  de føler seg godt mentalt. Slik burde alle som elsker og snakker om fotball tenke. Vi vil dessverre ikke ha ham mot Genoa, men han er en stor spiller som har spilt for Italia over 100 ganger. Han er en mester på banen og i livet. «

Toure vil gå glipp av kampen: hvor stor av en innvirkning vil dette ha?
Gervinho: «Han er en stor spiller, han er veldig viktig for City. Det er synd det ikke vil være et ivoriansk derby på Olimpico i morgen. Jeg er fokusert på meg selv, på hva jeg har å gjøre i en svært viktig kamp som vi må vinne. »

Hva tror du er nøkkelen til å være Roma-spiller?
Gervinho: «Jeg spiller ofte, men jeg jobber hardt på treningene for å fortjene spilletid . Jeg håper å spille bra i disse kampene som er så viktig. Det viktigste er å jobbe hardt og ha tillit til treneren. »

Tror du det er spillere som er mer egnet for i morgen enn andre?
Garcia: «Alle er klare. Noen har mer erfaring enn andre, men jeg tror at alle kan bidra til å hjelpe Roma til å gå videre i Champions League i morgen kveld. »