Troppen som møter Manchester City

Ting har så absolutt bedret seg på skadefronten for Roma siden sist Manchester City var motstander for drøye to måneder siden. Rudi Garcia har kun utelatt  langtidsskadede Leandro Castan og Federico Balzaretti da han tok ut 24-mannstroppen som skal møte de regjerende engelske seriemesterne i morgen. Verdt å merke seg er at den 18 år gamle keeperen Gabriele Marchegiani (sønn av Luca som hadde over 240 kamper som keeper for Lazio) er tatt ut i troppen ettersom både Skorupski og Curci sliter med noen skader. Torosidis er også tilbake etter et lite skadeavbrekk.

 

Hele troppen:

Keeper: Curci, De Sanctis, Skorupski, Marchegiani

Forsvar: Astori, Cholevas, Cole, Maicon, Manolas, Mapou, Torosidis

Midtbane: De Rossi, Florenzi, Keita, Nainggolan, Paredes, Pjanic, Strootman

Angrep: Destro, Florenzi, Gervinho, Iturbe, Ljajic, Totti

 

 

Hvilken av disse 11 vil du se fra start i morgen?