Garcia: «Vi har lyst til å vinne Europa League»

 

Rudi Garcia til Sky Sport:

«Vi satte ikke våre sjanser i løpet av de første femten minuttene, spesielt med Holebas. Fotball er en sport som går på små marginer (Nasri stang inn). Uansett, City er et veldig bra lag. Hvis David Silva er borte har de Nasri eller Dzeko. I dag spilte vi vårt eget spil men angriperne våres fikk ikke nok støtte, spesielt Gervinho. Vi måtte være ekstra oppmerksomme når vi hadde ballen med ryggen mot mål på grunn av presset Fernando og Fernandinho, men med det sagt var vi aldri i vanskligheter i løpet av den første timen. Vi skulle ikke ha gitt Nasri så mye rom til å skyte.»

«Målet var et mentalt slag for oss. Vi viste Bayern vant og siden vi var under 0-1 viste vi at vi måtte score to mål for å gå videre. Vi skulle ha gjort det bedre dog. I kamper som idag kommer erfaringen til syne. Disse kampene viser oss vi må forbedre oss for å kjempe på dette nivået. Tar man lønnsutgiftene til disse to klubbene til betraktning er resultatet normalt. 

«Vi har bygd dette prosjektet i de siste 18 månedene og vi vet hva som skal til for å vinne i Champions League. Nå skal vi konsentrere oss om serien og Europa League som er en cup med høy kvalitet som vi gjerne vil vinne.»

Adem Ljajic til Mediaset:

«Vi hadde Champions League-plassen innenfor rekkevidde, vi var nære på å gå videre. Det var vanskelig å gjøre det bra mot City og Bayern München, men vi feilet ordentlig kun mot Bayern. Nå må vi se fremover og sikre oss at vi kvalifiserer oss til neste års Champions League som er det viktigste. Det er vårt mål.»

«Sur for å bli byttet ut? Jeg var kun sur fordi jeg misset en bra mulighet.»

«Vi må respektere Europa League, i tillegg går vi får tittelen selv om Juventus er noen poeng foran oss skal vi kjempe helt til slutt. «