Møter Real Madrid igjen

 

icc pokal

I sommer fikk Roma tøff motstand på amerikansk jord da  Inter, Real Madrid og Manchester United var i gruppe med Roma i turneringen som kalles International Champions Cup. Neste år flytter turneringen sted og det hele arrangeres i Melbourne, Australia.

Turneringsoppsettet er også endret og i motsetning til i år hvor det var to grupper med fire lag i hver er det sommeren 2015 kun tre lag som skal delta; Roma, Real Madrid og Manchester City.

Alle tre kampene spilles på Melbourne Circket Ground i Melbourne og det hele åpner med Roma-Real Madrid den 18. juli som møttes i sommer da Totti senket de regjerende Champions League-mesterne 1-0. I turneringens andre kamp står Manchester City-Roma på menyen den 21. juli, mens Real Madrid-Manchester City avslutter det hele 24. juli.