Roma 0-2 Manchester City

Roma hadde alt i egne hender, men når effektiviteten ikke var på plass utnyttet Manchester City det hele og snappet avansementet. 

nainggolan city

Siden Iturbe satt inn Romas første scoring hjemme mot CSKA Moskva tilbake i september har Roma ligget blant de to beste i Gruppe E helt frem til en halvtime gjensto av den siste gruppespillskampen. For etter en meget jevnspilt time med sjanser til begge lag fant Samir Nasri til slutt nettmasken via stangen med et vakkert langskudd. Mens det gikk stang inn for City ble det stang ut for Manolas og Roma kun minutter senere og da gikk luften ut av Roma som trengte to scoringer for å gå videre.

Istedet for en sen utlikning og ny spenning punkterte Zabaleta kampen fem minutter før slutt da han fikk pirket inn spikeren i Romas Champions League-kiste.

Med én seier og totalt fem poeng på seks kamper kan en ikke forvente å gå videre, og Roma må nå belage seg på å ta et steg ned på den europeiske rangstigen og gjøre seg klare for 16-delsfinale i Europa League ettersom Roma havnet på 3.plass i gruppen foran CSKA på innbyrdes.