Spillervurderinger City

 

 

Morgan De Sanctis – 6,0; Tok det han skulle i første omgang da Dzeko var farlig frempå ved et par anledninger. Sjanseløs på begge scoringene.

Maicon – 5,5; Solid defensivt i første omgang hvor han fikk avfyrt et skudd som gikk rett på Hart. Alt for passiv på 1-0 når Nasri fikk for god tid til å sikte.

Mapou Yanga-Mbiwa 5,5 – Veldig rotete forsvarsspill som dog endte godt ved et par anledninger. Hisset på seg et gult kort i første omgang.

Kostas Manolas 5,5- Er litt på etterskudd ved et par anledninger, men er sterkere i duellspillet. Holder på å score sitt første Roma-mål da han headet i stangen.

José Holebas 6,0- Som mot Sassuolo åpnet Holebas veldig bra og var mye involvert. Skulle ha sendt Roma i ledelsen etter fem minutter, men skjøt rett på Hart fra seks meter. Usynlig i andre omgang frem til 2-0 scoringen.

Radja Nainggolan – 6,5; Mange deilige pasninger i første omgang, ble litt færre i andre omgang ettersom det ikke var like mange løp fra vingene. Gjør dog noen enkle feilpasninger som trekker ned. Romas beste nok en gang

Miralem Pjanic – 5,5; Nok en gang passiv i tillegg til noen feilpasninger. Har dog noen lekre døballer som ender i store sjanser.

Seydou Keita – 6,0; Få feil, men har ikke så veldig stor innflytelse i det offensive spillet og gjør seg heller ikke bemerkelsesverdig defensivt.

Adem Ljajic – 6,0; Kommer til sjanser og får avfyrt noen skudd, men dessverre gikk de som regel over. Ble av en eller annen merkelig grunn byttet ut da Ljajic ikke virket sliten i det hele tatt.

Fransesco Totti – 5,0; Hadde en fin pasning til Holebas i åpningsminuttene, men det ble med den. Meget skuffende kamp av kapteinen som til slutt måtte forlate banen etter å ha skapt veldig lite.

Gervinho – 6,0- Løp mye bra i bakrom i første omgang, men ble veldig alene som regel og avslutningene satt som vanlig ikke der de skulle sitte. Romas beste i første, helt usynlig i andre.

Innbyttere:

67′ Juan Manuel Iturbe 5,0- Ble byttet inn for Ljajic og det ble nok en kamp hvor lite fungerte for argentineren.

70′ Mattia Destro 5,5 – Får til en lekker akrobatisk avslutning med hælen på en corner, men blir stoppet på streken. Lite involvert etter det.

79′ Alessandro Florenzi N/A – To dårlig innlegg og noen pasninger tilbake til De Sanctis. Ikke nok til å bli vurdert.