Vårens gruppetur blir Roma – Palermo 31. mai! Meld deg på!

Roma – Palermo 31. mai har blitt valgt som vårens gruppetur, og styret har i det siste jobbet med det praktiske rundt gjennomføringen. Det blir altså helt på tampen av mai, i et solfylt Roma og sesongens siste Serie A kamp. Vi håper det kan friste våre medlemmer til å slå rekorden på ca 60 reisende sist vår. 2015 er også vårt 5 års jubileum så dette bør feires!

I tillegg til selve kampen jobber vi med å sørge for diverse aktiviteter i løpet av helgen derav noen av alternativene vi jobber med er; Primavera-kamp på Trigora, fotballturnering og guidet tur på Olimpico. Dette blir i tillegg til den faste RCN middagen i Trastevere og påfølgende «rangling» i romas gater!

Fellesmiddag på "Il Ciak" Trastevere

Fellesmiddag på «Il Ciak» Trastevere, 2011

 

Påmelding:

For påmelding ber vi deg fylle ut informasjon i DETTE DOKUMENTET samt skrive en bekreftelse på e-post til erlend@asroma.no merket GRUPPETUR RCN i emnefeltet, med navn på de du har skrevet inn i påmeldingsskjemaet. Minst èn av de påmeldte må være medlem.

Skriv dere også gjerne inn i Eventen på Facebook.

Billettprisen vil være 67€ for voksne og 47€ for barn under 14 på Tribuna Tevere (hvis vi ikke får plass der blir det Monte Mario og 97 for voksene og 68 for barn under 14).

Viktig: Roma Club Norvegia tar ikke ansvar for reise og opphold, dette er noe den enkelte må sørge for på egenhånd. Vi anbefaler også å bestille reise og opphold under hele helgen slik at dere får mulighet til å delta på felles arrangementer og unngår problemer i forhold til kamptidspunktet.